MHP Zonguldak milletvekili adayı İlhami Yılmaz, Kozlu beldesine bağlı Topbaşı Mahallesi´ni, Zonguldak merkeze bağlı Dilaver Mahallesi´nde bulunan Demiro Kardeşler Madencilik de çalışan madencileri ve Sivriler beldesini ziyaret etti. Sivriler beldesinde coşkulu kalabalık tarafından karşılanan Yılmaz, PKK terör örgütünün Kastamonu&[#]8217;da yaptığı terör saldırısını hatırlatarak;


&[#]8220;Şimdi onlar ´Anadolu´nun yüceliği falan kalmadı, Anadolu cüceleşti, Anadolu´nun bağrında sizi vuruyoruz´ demeye kalktılar. Bunun mesajını verdiler, bunların bu ihanetleri devam ederse daha kim bilir neler gelecek. Bir gün Dorukhan tünelinden geçerken üzerimize molotof kokteyli atılırsa hiç şaşırmayın. Buraya kadar bu ülkenin tamamına sahip olmak istediklerini gösterdiler. Biz oyunu bozmasını bilemezsek 12 Haziranda oyunu verip oyunu bozmazsan oyuna geliriz. Oyuna gelmemek içinde oyunu bozacak şekilde oy vermek durumundayız. Libya´da başladı. Ne dediler, ´Libya bölünürse Libya´ya istikrar gelir, huzur gelir. Büyük Orta Doğu Projesi´nin ilk aşaması başladı. Mısır´da da ikinci bir devletin hazırlığı var. Buda Mısır´da Hıristiyan bir devletin kurulması. Suriye´de olaylar başladı, Suriye´de istedikleri sonucu alırlarsa Batı Kürdistan´ı kurulacak. Ondan sonra İran´da Doğu Kürdistan, zaten Irak´ta Güney Kürdistan kuruldu, sonra da Kuzey´de de büyük Kürdistan´ın kurulmasıyla büyük Kürdistan hayalini gerçekleştirmiş olacaklar. Bu nedenle biz bu dönem çok akıllı olmak durumundayız, çok iyi hesap etmek zorundayız. Vatan olmazsa hiçbir şeyin ehemmiyeti olmaz. Ne için mücadele ediyor insanlarımız, bir lokma ekmek için. O ekmek için ne lazım, un lazım, un için buğday lazım, buğday için başak lazım, başağın bitmesi için toprak lazım ne lazım, vatan lazım değil mi, vatan lazım&[#]8221; dedi.


Yılmaz, TTK konusunda güvence verdi


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak milletvekili adayı İlhami Yılmaz, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Karadon Müessese Müdürlüğü´ne bağlı Gelik İşletme Müdürlüğü´nde maden işçileri ile buluştu. Maden işçileri ile tek tek tokalaşan Yılmaz, maden işçileri ile sohbet ederek 12 Haziranda yapılacak seçimlerde destek istedi. Maden işçilerinin zor bir işi yaptığını belirten Yılmaz, maden işçilerine kazasız belasız işler temennisinde bulundu. TTK´nın stratejik kurumlar arasında olduğunu kaydeden Yılmaz; &[#]8220;Milliyetçi Hareket Partisi´nin Türkiye´nin stratejik kurumlarına karşı bakışı önce ´ülkem´ anlayışıyla değerlendirir. Bu ülke anlayışının içine Türkiye´de yarın nelerle karşılaşacağımız belli olmaz. Onun içinde olumsuzluklara karşı hazır vaziyette beklemek mecburiyetindesiniz. Dünyada her gün yeni bir şeylerin olduğu ortamda Türkiye bunlara karşı hazırlıklı olmak zorunda. Onun için TTK stratejik önemi olan bir kurumumuzdur. O nedenle de TTK´nın bazılarının afaki söylediği ´Şu kadar zarar ediyor, bu zararı giderilmesi için özelleştirilmesi lazım´ gibi sözlere biz itibar etmiyoruz. Kendi yağında kavrulmasını bileceksin. Stratejik önemi taşıyan yerleri muhafaza etmesini bileceksin&[#]8221; dedi.

Editör: Pusula Gazetesi