Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Yusuf Çetin, İl Yönetim Kurulu Üyesi Halil Güngör ve Kozlu Belediye Başkan Adayı Sedat Güngör, Pusula´yı ziyaret ettiler.


Saadet Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Yusuf Çetin, İl Yönetim Kurulu Üyesi Halil Güngör ve Kozlu Belediye Başkan Adayı Sedat Güngör ile birlikte Pusula´yı ziyaret ederek gazetemiz sahibi Ali Rıza Tığ ile görüştüler.


Merkez İlçe Başkanı Yusuf Çetin, seçimlere iddialı bir şekilde hazırlandıklarını belirterek "29 Mart´ta bir çok belediyeyle Saadet Partisi´nin bayrağını çektiğimizi herkes görecek" dedi.


Özellikle Kozlu´da Sedat Güngör ile müthiş bir çıkış yaptıklarını belirten Yusuf Çetin, çalışmaların son sürat devam ettiğini söyledi.


Saadet Partisi Kozlu Belediye Başkan Adayı Sedat Güngör de yaptığı açıklamada şöyle konuştu: "Kozlu´nun ihtiyaçlarından dolayı aday olduk. Bir şeyi değil, çok şeyi değiştireceğiz. Ben yok, biz var. Biz bir aileyiz. Ben diyen siyasetçide bir sıcaklık bulamazsınız. Kozlu´da insanları horladılar, kovaladılar. Halkımız belediye binasına yaklaşamıyor. Ben olmazsam Kozlu olmaz diyenleri halkımız anlayacaktır. Toplumun tüm kesimlerinden, özellikle de aydın çevreden büyük ilgi ve destek görüyoruz. Halkın tüm kesimlerine yönetime ortak edeceğiz. Kozlu´ya yön verecek projelere imza atacağız. Sorunları yaratanlar bugün karşımızdalar ve adaylar. Kozlu ağlama duvarı değil. Deneme yanılma laboratuarı hiç değil. Kozlu halkı bunlara layık değil. Biz meseleleri biliyoruz. Çözmeye geliyoruz. Güzel Kozlu´muza müjdeler olsun."

Editör: Pusula Gazetesi