Ak Parti Milletvekili Adayı Özcan Ulupınar, Ak Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, Merkez İlçe Bşkanı Metin Karduman ve partililer Çınartepe, Baştarla, Rat ve Kozlu 19 Mayıs Mahallesi&[#]8217;nde ziyaretlerde bulundular.


Yoğun kalabalıkla karşılanan Ulupınar, vatandaşlarala tek tek tokalaşarak katılımlarından dolayı teşekkür etti. Miting konuşmalarında CHP ve MHP Milletvekili Adaylarının yanı sıra bağımsız aday Ali Uzun&[#]8217;u da eleştirdi.


CHP 1. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Haberal&[#]8217;ın sadece hapisten çıkarılması için aday gösterildiğini fakat Zonguldak&[#]8217;ın buna müsaade etmeyeceğini ifade eden Ulupınar, öncelikle çalışmalarıyla ilgili şu bilgileri verdi:


&[#]8220;Köylerde hiç görmediğimiz kadar büyük coşku var. Biz bunu görüyoruz. Bu insanlarımıza hizmet yarışıdır. Hepimizde bunu layıkıyla yapmalıyız. Bu dualar bu sevgi seli sürdüğü müddetçe bizdeki hizmet aşkı devam edecektir. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Çok çalışıp çok hizmet edeceğiz. Sizler ve gelecek nesil bunlara layıktır. Bu seçim bizim için çok büyük önem arz etmektedir. Hepimiz 12 Haziran&[#]8217;da sandığa gideceğiz ve sandıklarımıza sahip olacağız. Tüm Türkiye&[#]8217;de olduğu gibi burada da partimizi açık ara birinci yapacağız. Yapılan araştırmalarda bunları ortaya koymaktadır. Bunun karşılığında biz Ankara&[#]8217;da güçlü olacağız ve Zonguldak&[#]8217;ımız büyük hizmetler alacak. Türkiye tarihinde ilk kez bir parti 3. kez iktidara gelecektir. Bu zamana kadar yılmadık ve çalışmalarımızı sürdürdük. Zaman zaman herkes bir şeyler söylüyor. Gökteki yıldızları vaat ediyorlar. İktidar olma şansları yok. Hedefleri 1-2 puan daha nasıl yukarı çıkarız. Büyük ihtimal MHP baraj altı kalacak. Büyük ihtimal CHP son seçimde aldığı oyu da alamayacak. Zonguldak&[#]8217;ta biz bunu görüyoruz. Burayı kimse gözden çıkaramaz ve bizde buna müsaade etmeyiz. Zonguldak hapiste olan birisini kurtarma yeri değildir. Hastaneleriniz, üniversiteniz olabilir ama özgürlüğünüzü kazanmak için bizi kullanmayın. Gidin Çankaya&[#]8217;dan aday olun. Zonguldak&[#]8217;ta Sayın Haberal&[#]8217;ın okulu üniversitesi yoktur. Bir tek Rize&[#]8217;nin Pazar ilçesine okul yaptırmışlar. Ama burada herhangi bir yatırımları yoktur. Sadece içeriden çıkabilmek için aday gösterilmiştir. Zonguldak kesinlikle ve kesinlikle onu içerden çıkarmayacaktır. Keşke aklanıp da gelip aday olsaydı. Keşke oda gelip benim gibi sizlerden oy isteseydi. Kardeşi oy istiyor. Ereğli&[#]8217;de de Neriman Hanım tedavide kocası oy istiyor. Enteresan bir seçim. Ama biz buradayız. Biz tek tek gidiyoruz ve destek istiyoruz. Yapmak için söz veriyoruz. Sözümüzü tutmazsak gelin hesap sorun. Ama ona hesap soramazsınız. Çünkü onlar size gelmedi ki. Bir şey vaat etmediler ki. 15 gün sonra Zonguldak gereken cevabı verecektir.&[#]8221;


Editör: Pusula Gazetesi