Başkan Gonca, Çelik´e "Anavatan Partisi bir süredir teşkilat açısından biraz duraksadı. Bir siyasi partinin faaliyetinin durması bizi mutlu etmiyor. Anavatan Partisi´nin tekrar aktif bir hale gelmesine sevindirici" dedi.



Anavatan İl Başkanı Yüksel Çelik ise, "Zor bir görev aldık ama hep birlikte taşın altına elimizi koyduk. Göreve geldiğinizden bu yana yapmış olduğunuz kalıcı hizmetler-den dolayı teşekkür ediyoruz. Zonguldaklılar olarak bunu unutmayız" şeklinde konuştu.



Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aytekin Celal Kazancı ve Meclis Üyeleri, Anavatan Partisi İl Başkanı Yüksel Çelik ve Yönetimine nezaket ziyaretinde bulundular.


Anavatan Partisi&[#]8217;nin tekrar aktif bir hale gelmesine sevindiklerini söyleyen Başkan Gonca, her zaman Yüksel Çelik ve yönetimine destek vereceklerini belirtti.


Belediye Başkanı Secaattin Gonca konuşmasına şöyle devam etti; &[#]8220;Anavatan Partisi Türkiye&[#]8217;de siyasette uzun yıllardan beri hizmet veren partimizdir. Siyasi partilerimiz ülkemizin, demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından bir tanesidir. Ülkenin kalkınması, idare edilmesi noktasında siyasi partilerimiz önemli görevler üstleniyorlar. Anavatan Partisi bir süredir gözlemlediğimiz kadarıyla teşkilat açısından biraz duraksadı. Bir siyasi partinin faaliyetinin durması bizi mutlu etmiyor. Çünkü siyasi partilerin aktif olması hem ilimiz açısından hem ülkemiz açısından çok önemli özelliği vardır. Yeniden Sayın İl, ilçe ve yönetimin siyasette tekrar aktif olması bizi mutlu etti. Sizlere başarılar diliyorum. Bizler elimizden gelen katkıyı sizlere vermeye hazırız&[#]8221; dedi.


Ziyaretlerinden dolayı Başkan Gonca ve Yönetimine teşekkür eden Yüksel Çelik, ayrıca Başkan Gonca&[#]8217;ya Zonguldak&[#]8217;a kalıcı hizmetler yaptığı için teşekkür etti. Çelik konuşmasında; &[#]8220;Bir süredir partimiz kapalıydı. Yeni göreve gelen Genel Başkanımız Zonguldak&[#]8217;ta ki teşkilatın canlanması için bana görev verdiler. Biz bu görevi kabul etmek zorundayız, çünkü biz Anavatan Partilisiyiz. Çok zor bir görev aldık ama arkadaşlarımızla birlikte taşın altına elimizi koyduk. Taşın altından kalmamız için ülkemiz ve Zonguldak&[#]8217;a hizmet yapmak için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Önemli olan Zonguldak&[#]8217;ımız, bu bakımdan size de teşekkür ediyorum, sizin görev yaptığınız dönemde Zonguldak&[#]8217;a yapmış olduğunuz kalıcı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Biz Zonguldaklılar olarak bunu unutmayız&[#]8221; dedi.

Editör: Pusula Gazetesi