Bölgesel Amatör Lig 7. Grup´ta sezonu beşinci sırada tamamlayan Bartınspor önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Önümüzdeki yıl Bölgesel Amatör Lig´de şampiyon olarak 3. Lig´e çıkmayı hedefleyen temsilcimiz, iki önemli ismi kadrosuna kattı ve birçok oyuncunun daha transfer edileceğinin sinyallerini verdi.


Bartınspor´a hayırlı olsun
Geçtiğimiz sezonu Zonguldakspor´da geçiren forvet oyuncusu Tolga Çelme ve şampiyon Kilimli Belediyespor´un stoperi Volkan ile Aba İnşaat ofisinde görüşen Bartınspor Başkanı Ercan Aydın, yönetim kurulu üyeleri Mustafa Genç, Aykut Gün ve Teknik Sorumlu Deniz Kıral iki oyuncuya imza attırdı. Dün saat 17.30´da düzenlenen imza töreninde konuşan Bartınspor Başkanı Ercan Aydın, iki oyucunun da Bartınspor´a hayırlı olmasını diledi.


Transferler devam edecek
İki oyuncunun da Bartınspor´un 3. Lig´e çıkmasında önemli görevler üstleneceğini belirten Başkan Aydın, "Bartınspor olarak kongremizi yaptıktan sonra hızlı bir şekilde transfer görüşmelerine başlamak istedik.
Hocamızın görüşü doğrultusunda ilk olarak Tolga Çelme ve Volkan Özbektürk´le anlaştık. Bu iki kardeşimiz Bartınspor´un 3. Lig´e çıkması için büyük katkılar yapacak. Biz eksik mevkilerimizi biliyoruz. Kalecimiz hala yok. Görüşmelerimizi tamamlamak üzereyiz, kısa bir süre içerisinde kaleciyle de anlaşacağız. Tolga´nın yanına bir forvet ve bir orta saha oyuncusu daha alacağız. " ifadelerini kullandı.
Editör: Pusula Gazetesi