Ak Parti Milletvekili Adayı Ercan Candan çalışmalarına aralıksız devam ederkenSoğanlı, Soğanlı Yörük ve Pınarcık köylerinde vatandaşlarla buluşup destek istedi. İlk olarak Soğanlı Köyü´nü ziyaret eden Candan, köyde iki ayrı noktada toplanan vatandaşlarca karşılandı. Soğanlı ve Soğanlı Yörük halkı ile bir araya gelen Ercan Candan, burada gördüğü ilgi karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Burada konuşma yapan Candan; &[#]8220;Ben bunu her yerde her zaman söylüyorum ve söyleyeceğim. Artık Ankara&[#]8217;da bir eviniz var. Kimseyi araya sokmaya gerek kalmadan gelip kapısını çalacak bir Ercan&[#]8217;ınız var ama benim daha çok başarılı olmam için 4. sıradaki Alaplılı Hüseyin Yılmaz ile birlikte Ankara&[#]8217;ya gitmem lazım. Yılmaz ile birlikte birçok başarıya imza atacağız. Bunu hepini göreceksiniz&[#]8221; diyerek destek istedi.


HALKIN VERGİSİ İLE HALKA SU VERMEYEN


BİRİSİ ORADA NEDEN OTURUYOR


Daha sonra İl Genel Meclis Üyesi Osman Aslan ile Soğanlı Köyü´ne giderek halka seslenen Ercan Candan; &[#]8220;Seçim varmış yokmuş demeden köyünüzün neye ihtiyacı varsa, bizden ne istenmişse elimizdeki imkânlar açısından en adaletli ve en verimli şekilde köyünüze ulaştırmaya çalıştık. Belediye burada sularınızı keserken hiç hoş olmayan sözler söylemişti. ´Halkın vergisi ile su veremem´ demişti. Buradan soruyorum: Sen halkın vergisi ile maaş alıp çoluk çocuğuna bakmıyor musun? Halkın vergisi ile halka su vermeyen birisi orada neden oturuyor? Bizler İl Genel Meclis üyesi olarak hemen olaya el attık ve soğanlı Yörük Köyünde sondaj çalışması yaptık ve köylümüzün rahat bir şekilde suya ulaşmasını sağladık&[#]8221; dedi.


GÜLTEKİN, POSBIYIK&[#]8217;A MEYDAN OKUDU


Soğanlı Yörük köyünde halka seslenen Ak Partili Güneşli Belediye Başkanı Rıfkı Gültekin, Halil Posbıyık&[#]8217;ın Milletvekilliği aday sıralamasında Ereğli&[#]8217;ye 2. sıra verilmemesi halinde kabul edenin ağzına biber sürerim dediğini hatırlatarak; &[#]8220;Ey Posbıyık Ankara&[#]8217;dan gelen biber kamyonların mı devrildi nerede bu biberler&[#]8221; şeklinde seslendi. Gültekin, Posbıyık&[#]8217;ın; &[#]8220;Ak Parti 8,5 senedir ne yaptı?&[#]8221; sözlerine karşılık olarak; &[#]8220;Gel istediğin yerde konuşalım ben Ak Parti&[#]8217;nin 8,5 yıldır yaptıklarını anlatayım sen 20 senedir Ereğli&[#]8217;ye ne yaptığını anlat. İstediğini çağır meclis üyelerini kimi istersen ben tek başıma gelip tartışacağım. Varmasın?&[#]8221; diyerek Posbıyık&[#]8217;a meydan okudu.

Editör: Pusula Gazetesi