Sol kanat Ali´ye teslim


Zonguldakspor, yeni sezon öncesi transferde hız kesmiyor. İlk aşamada iç transferi halletmeye çalışan Kırmızı-Lacivertli yönetim, geçen sezonun iskelet kadrosunu korumaya çalışıyor.


Suat Kerçin, Burak Et, Miraç Erdoğan´la kesin olarak anlaşan Zonguldakspor, genç oyuncu Ali Yıldırım´la yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç aldı.


21 yaşındaki sol sakat oyuncusu, geçen sezon şans bulduğu maçlarda mücadeleci futbolcuyla dikkatleri üzerine çekmişti. Genç oyuncuyu kadrosunda tutmak için harekete geçen Zonguldakspor, ilk görüşmede oyuncuyla her konuda anlaşma sağladı.



Cumartesi kente geliyor

Cumartesi günü Zonguldak´a gelecek olan Ali Yıldırım, yönetimle masaya oturacak ve resmi sözleşmeye imza atacak. Geçen sezon 6 maçta 416 dakika süre alan oyuncu, Pursaklar Belediyespor filelerine de muhteşem 1 gol göndermişti.



Gençlerbirliği´nde yetişti

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği´nin alt yapısında futbol hayatına başlayan Al Yıldırım, Hacettepespor, Pursaklar Belediyespor ve geçen sezonda Zonguldakspor´da oynadı.


Deplasmanlı Süper Gençler Lig´inde 26 maçta 8 gol, Bölgesel Amatör Lig´de 6 maçta 1 gol, A2 Lig´inde ise 22 maçta forma giydi.



Tugay Sakar imzaladı

Geçen sezon sakatlığı nedeniyle çok fazla şans bulamayan 29 yaşındaki Tugay Sakar´la görüşen yönetim anlaşma sağladı.

Editör: Pusula Gazetesi