AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan Kayserili İşadamı Rifat Güpgüpoğlu&[#]8217;nun Karapınar&[#]8217;a ilköğretim okulu yaptıracağı müjdesini verdi.


Karapınar İlköğretim Okulu&[#]8217;nun eğitim açısından zorluklar yaşadığını ve prefabrik sınıflarda ders yapıldığını ifade eden Toptan; &[#]8220;Bizim eksik kalan bir tarafımız Karapınar İlköğretim Okulu idi. Eğitime büyük katkılarından dolayı TBMM Üstün Hizmet Ödülü&[#]8217;nü alan Kayserili İşadamı Rifat Güpgüpoğlu okul müdürünü ziyareti için gittiği Karapınar İlköğretim Okulu&[#]8217;nun durumuna çok üzüldüğünü bana ifade etti. Sabah saatlerinde beni arayarak Karapınar Beldesine bir ilköğretim okulu yaptırmak istediğini söyledi. Sayın Valimiz kendilerini bu konu için ziyaret edecek. Oradaki okul uykularımıza keder verir bir durumda idi. Bir kez daha Rıfat Güpgüpoğlu&[#]8217;na teşekkür ediyorum&[#]8221; diye konuştu.


Daha önce Belediye Sosyal Tesisleri&[#]8217;ne okul yaptırmak isteyen fakat çeşitli nedenlerden dolayı yaptıramayan İşadamı Rifat Güpgüpoğlu Köksal Toptan&[#]8217;a bugüne kadar göstermiş oldukları destek, iyi niyet ve hoşgörüden ötürü teşekkür ederken; &[#]8220; Köksal Bey bu bölge için büyük bir şans. Desteklerini esirgemiyor. Elimden geldiği kadarıyla eğitim okyanusunda benimde bir payım olursa gurur duyarım. Eğitimde tek takıldığım konu KDV. İnşallah Köksal Bey tekrar bakan olduğu zaman düzelecek. Allah bana ne kadar verirse bende eğitime o kadar katkı veririm&[#]8221; şeklinde konuştu.


Zonguldak Valisi Erdal Ata, okul için görüşmek üzere İşadamı Güpgüpoğlu&[#]8217;nu bugün ziyaret edecek.

Editör: Pusula Gazetesi