Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Meclis Üyeleri Ömer Çamur, Fevzi Demirbaş Güney Mahallesin´de toplantı yaparak mahalle halkının sorunlarını ve çözüm noktalarını konuştular.


Güney Mahallesi&[#]8217;nde üç ayrı toplantı yapan Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Güney Mahallesi&[#]8217;nin tapusuz olduğunu ve 6 ay içinde tapulandırılıp gerçek sahiplerine geri modern bir mahalle olarak vereceklerini belirti.


Gittiği yerlerde alkışlarla karşılanan Bektaş ve meclis üyeleri mahalle toplantılarını her gün yapacaklarını belirterek AK Parti´nin iktidarının devam etmesi ve Kozlu´nun gücünün artması için destek istedi.



GÜNEY MAHALLESİ TAPULARINA KAVUŞUYOR


Güney Mahallesi&[#]8217;nin tapularını dağıtacaklarını belirten Bektaş "Ben Güney Mahallesine geldiğimde her zaman çok mutlu oldum. Kozlu&[#]8217;nun bu mahallesinde her zaman için kendimi evimde gibi hissetmişimdir. Şimdi de aynı duygular içerisindeyim. Kozlu&[#]8217;nun halkı her zaman beni bağrına basmış, büyüklerimiz beni oğulları küçüklerimiz beni ağabeyleri, kardeşleri, babaları gibi görmüşlerdir. Güney Mahallemizin birçok yeri tapusuz. Önümüzdeki 6 ay süresince yerlerinizin tapularını çıkarıp sizlere teslim edeceğiz. Bu bölgede kentsel dönüşüm projemizi hayata geçirip en kısa zamanda toplu konut yapımına başlayacağız. Herkes kaloriferli daha modern evlerde oturacak. Bunun sözünü size veriyorum.


Geçmiş dönemde yapmış olduğum belediye başkanlığım süresince birçok hatam olmuştur bunu kabul ediyorum. İkinci kez belediye başkanı olduğumda kendi kendime artık hatalarımdan ders çıkarmayı ve Kozlu&[#]8217;ya unutulmayacak hizmetler vermeyi hedefledim. Bu nedenle de sizlerin bildiği gibi başkan seçildiğimden bu yana çok yoğun çalışmalar içerisindeyim. 23 milyon borçla aldığımız belediyemizin borcunu 10 trilyona kadar indirdik ve Kozlu&[#]8217;muz için birçok da yatırımlar yaptık" şeklinde konuştu.



BEN KOZLU´YU SATMIYORUM, ÖNÜNÜ AÇIYORUM


Başkan Bektaş; &[#]8220;Kozlu´yu satıyor&[#]8221; şeklindeki eleştirileri değerlendirerek; "Benim için; &[#]8216;Ali Bektaş Kozlu&[#]8217;yu satıyor&[#]8217; diyorlar. Ben Kozlu&[#]8217;yu satmıyorum. Kozlu&[#]8217;nun önünü açıyorum. Beldemizde inşaat sektörünün önünü açtık, birçok işsiz gencimiz iş sahibi oldu. Sahil projesi tamamlandığında Kozlu&[#]8217;da işsiz genç kalmayacak.


Ben kardeşlerimi bile karşıma alarak AK Parti&[#]8217;ye geçtim. Belki bu konuda bana kırılanlar olmuştur. Onları anlayışla karşılıyorum. Ben AK Parti&[#]8217;ye geçtikten sonra &[#]8220;1 yıl konuşmayacağım, hizmetlerim görünmeye başladığında konuşacağım&[#]8221; demiştim. Şimdi konuşuyorum. Kozlu&[#]8217;muz en yakın gelecekte modern bir belde olacak" dedi.



AK PARTİYE&[#]8217;YE DESTEK BEKLİYORUM


Bektaş konuşmasında Ak Parti ile istikrarın sürdürülmesi gerektiğini belirterek 2002 yılı öncesinde yaşananların unutulmamasını istedi.


Bektaş; &[#]8220;12 Haziranda genel seçimler var. AK Parti&[#]8217;yi sevin ya da sevmeyin, ama bir gerçek var. Türkiye dünya konjöktürü içinde çok önemli bir noktada, bu nedenle iktidar değişikliği ülkemizin gelişmesini engeller. Ben sizlerden Ali Bektaş olarak genel seçimlerde oyunuzu AK Parti&[#]8217;ye vermenizi istiyorum" diye konuştu.



Editör: Pusula Gazetesi