Ak Parti 3. Sıra Milletvekili Adayı Özcan Ulupınar, Karaelmas Gazeteciler Derneği&[#]8217;ni ziyaret etti. Ziyarette KGD Başkanı Ayşe Mert, Yönetim Kurulu Üyesi Atilla Öksüz ve gazeteciler hazır bulundu.


Belediye Başkanı olarak iki dönem görev yaptıktan sonra kentin her noktasına, sorunlarına tam anlamıyla hakim bir Milletvekili olarak Zonguldak&[#]8217;a hizmet etmek istediğini belirten Ulupınar hedeflerini anlattı. Ulupıner; &[#]8220;Ben 41 yaşındayım. Bu benim 7. seçimim, bu zamana kadar partimiz en yüksek oyu seçim bölgem olan Devrek&[#]8217;te aldı. Bu yüzden antrenmanlı olduğumu düşünüyorum. Hayatımda hiçbir seçimde ben bu kadar ilgi, sevgi ve heyecan görmedim. Bunu yürekten söylüyorum. Önceden sessiz çoğunluk olarak tabir ettiğimiz kesim şimdi açıktan destek veriyor, vatandaşlarımıza bayraklarımızı, posterlerimizi yetiştiremiyoruz. Bu işi severek yapmak lazım. Vatandaşlarımızla diyaloglarımız her zaman iyi olmuştur. İyi ve kötü günlerinde yanlarında olduk, bunlar bence çok önemli. Şehri imar ederken vatandaşlarında gönüllerine girmişiz. Vatandaşın ilgisinin ve sevgisinin karşılığı çok ciddi bir sorumluluk gerektirir. Bizlerde teşkilatlarımızla birlikte gece demeden gündüz demeden bu millete hizmet edeceğiz, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Seçim çalışmalarında bana destek veren tüm teşkilat başkanlarıma teşekkür ediyorum&[#]8221; dedi.


ATASOY&[#]8217;U HATIRLATTI


Kendisinin Devrek&[#]8217;ten çıkan eski Bakanlardan Veysel Atasoy&[#]8217;a benzetildiğini belirten Ulupıner, bunun kendisine önemli bir sorumluluk yüklediğini belirterek; &[#]8220;Kendisini rahmet ve saygıyla anıyorum. Hizmetlerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyoruz. Bende aynı sorumlulukla milletvekili olarak bırakacağım eserlerle ismimi ölümsüzleştirmek için fırsat yakaladığıma inanıyorum. Bu fırsatı en iyi şekilde kullanarak ismimi ölümsüzleştirebilirim&[#]8221; dedi.


POSBIYIK&[#]8217;A YANIT


Ulupınar, CHP Milletvekili Adayı Neriman Posbıyık ile eşi Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık&[#]8217;ın kendisi hakkında; &[#]8220;Babasından izin almadan Zonguldak dışına çıkamıyor&[#]8221; şeklindeki eleştirilerinin hatırlatılması üzerine; &[#]8220;Babamdan izin aldım. Milletvekili olarak Ankara&[#]8217;ya gidebilirim. Ben zaten en iyi zamanda Belediye Başkanlığı&[#]8217;nı bırakarak Milletvekili adayı oldum. Belediye Başkanlarına adaylık konusunda getirilen tavsiye kararının ardından sayın Başbakanımız bana kesin bir şey söylemedi. Sadece 4 belediye başkanının adaylığı gündeme gelmişti. Teşkilata çalışma arkadaşlarımla konuşmam gerektiğini söyledi. Ben yüreğimi koyarak aday istifa ettim ve aday gösterildim&[#]8221; sözleriyle adaylık için istifa etmeyen Halil Posbıyık&[#]8217;a göndermede bulundu.




Gazetecilerin yıpranma paylarının kaldırılmasıyla ilgili girişimlerde bulunup bulunmayacağı yönündeki sorusu üzerine konuşan Ulupınar; &[#]8220;Milletvekili seçildiğim takdirde bu konuyu yakından takip edeceğim. Hiçbir partinin de bu konuda ret oyu kullanacağını düşünmüyorum. Elimden geleni yapacağım, bundan şüpheniz olmasın&[#]8221; dedi.


KGD Başkanı Mert ziyaretten dolayı teşekkür ederek, başarılar diledi.


Editör: Pusula Gazetesi