13- 19 Mayıs Tarihleri arasında düzenlenen programda bir birinde güzel yarışmaların yanı sıra öğrencilerin kültürlerini ve yeteneklerini ortaya çıkartacak gösteriler, yarışmalar ve sunullar yahpıldı. resim çizme panayırı, şiir okuma, veleybol, futbol , basket bol yarışmları, yetenek yarışmaları skeç, Türkhalk Müziği yarışmaları, folklor gösterileri gibi bir birinden güzel yarışmaların ve gösterilerin son akşamı Çiğdem Arıkan -Grup Gece ile başlayan gecede son olarak sahneye Zeynep Başkan sahne aldı.Kozlu Belediyesi 5. Kültür ve Spor Şenliği Kozlu Eğitim Bölgesi 7. Okul Öncesi Eğitim Şenliğinlerininde,yer aldığı şenliğe Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Kozlu Belediyesi Meclis Üyeleri, okul müdürleri, veliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Tüm okullardan yarışmaya katılan öğrencilere madalya ve katılım belgesi takdim edildi.



ARIKAN VE BAŞKAN´A BÜYÜK İLGİ


Kozlu Belediyesi´nin 5´incisini düzenlediği Kültür ve Spor Şenlikleri kapsamında şarkıcılar Çiğdem Arıkan- Grup Gece ve Zeynep Başkan konser verdiler. Cumhuriyet Meydanı´ndaki konserinde, son albümünden ve güncel Karadeniz müziğinden örnekler sunan şarkıcılar, alanı dolduran yaklaşık 2 bin kişiyi coşturdu. Başkan Bektaş, Zeynep Başkan´ın ´Cerrahpaşa´ türküsünü söylerken gözleri bir anda doldu. Türkü bitiminde ise alandaki vatandaşlardan Zeynep Başkan büyük alkış aldı.


BAŞKAN BEKTAŞ´TAN ÇİÇEK VE PLAKET


Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, 2 saat süren konserin sonunda, sanatçılara çiçek ve plaket takdim etti. Başkan Bektaş, " Zeynep Kardeşim, Kazıya kazıya bu zamanlara geldi, kendi emeğiyle geldi. Allah razı olsun. Allah yolunu açık etsin, sıkıntı dert göstermesin. İnşallah bundan sonra sizi daha iyi ağırlayacağız" diye konuştu. Zeynep Başkan ise başkanın bu sözlerinden sonra Başkan Bektaş´ın sözlerine alkışlayarak karşılık verdi.


Konser sonrası vatandaşlar Kozlu belediye Başkanı Ali Bektaş´a düzenlediği Kültür ve Spor Şenliği için teşekkür ederek, " Yıllardır kozlu´da bu şekilde etkinlik yapılmamıştı. Başkann Bbektaş ilk başkanlık dönemindeki geleneği sürdürerek şenliği 2 yıldan bu yana devam ettiriyor. Kozlulu vatandaşların spora ve kültüre değer verdiğini bildiğimiz için kendisine bir Kozlulu vatandaş olduğumuz ve bu etkinliği düzenlediği için kendisine, personeline ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyoruz" dediler.

Editör: Pusula Gazetesi