Ak Parti&[#]8217;den iki dönem üst üste Milletvekili seçilerek Zonguldak&[#]8217;ı Ankara&[#]8217;da temsil eden Fazlı Erdoğan üçüncü kez aday gösterilmeyince kayıplara karıştı.


Propaganda döneminde kendisinden beklenen performansı gösteremeyen Erdoğan çalışmalara yeterince katılmamakla eleştiriliyor.


Erdoğan dün yaptığı açıklamada partisine ve Zonguldak&[#]8217;a katkı sağlamaya devam edeceğini söyledi. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ile Zonguldak bağımsız milletvekili adayı Ali Uzun´un, bazı toplantılarda yaptıkları konuşmalarda kendisi hakkında övgü dolu sözler sarf ettiğini basından takip ettiğini söyledi.


İki dönem milletvekilliği süresinde bölgeye hizmet ve yatırımların gelebilmesi için yoğun çaba gösterdiğini belirten Erdoğan, şunları kaydetti:

´´AK Parti iktidarının ülke genelinde yaptığı hizmet ve yatırımlardan bölgemizin de nasiplenebilmesi için var gücümüzle çalıştık. Sağlık ve eğitim konusunda önemli atılımlarımız oldu. Karayolu çalışmaları halen devam ediyor. Gülüç Deresi üzerine ikinci köprünün yapılması, Ereğli-Devrek karayolunda belli mesafe kat edilmesi, köylerimizdeki yol asfaltlama ve susuzluğun giderilmesi bunlardan sadece birkaç örnektir. Ereğli´ye Devlet Demir Yollarına ait arazinin Hazineye devri ile arsa kazandırılması da son derece önemli. 400 yataklı hastane binası inşaatı ile fen lisesi bina inşaatlarının ihaleleri de önümüzdeki ay içerisinde yapılacak. İlçede ihtiyaç duyulan adliye sarayı binası ihtiyacı da giderilecek. Bundan sonra göreve seçileceklerin de yapılanları daha ileriye götürme gibi zorunlulukları var. İktidar olsun, muhalefet olsun, bunu yapacaklarına inanıyorum. Görev süremde milletvekili, ilerleyen sürede de iş adamı ve sade vatandaş olarak ülkeme, bölgeme ve partime katkılarımı sürdüreceğim.´
Editör: Pusula Gazetesi