Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Milletvekili birinci sıra Adayı İlhami Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında Çaycuma&[#]8217;ya bağlı Perşembe belde esnafını ziyaret etti.


Beldedeki esnafı, Çaycuma İlçe Başkanı Mustafa Kaplan ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret eden Zonguldak Milletvekili Adayı İlhami Yılmaz, sohbet ederek sorunlarını dinledi. Esnaflar partililere; &[#]8220;Özellikle küçük esnaf olarak yaşadığımız sıkıntılar her geçen gün artmaktadır MHP&[#]8217;nin seçim beyannamesinde bizlerle ilgili olarak vaatlerinizi okuduk ve çok sevindik İnşallah iktidar olursunuz ve sorunlarımıza çare olursunuz&[#]8221; şeklinde konuştular.


Esnafın sorunlarını en iyi bilen partinin MHP olduğunu söyleyen Yılmaz, esnaflardan ve Perşembe halkından destek istedi. Yılmaz; &[#]8220;100 sorun 100 çözüm başlığı altında projelerinin olduğunu ve bu projeyi biran evvel hayata geçirmeyi arzu ediyoruz. İnşallah halkımız çağrılarımıza ses verecek ve MHP tek başına iktidar olacak&[#]8221; diye konuştu.


Yılmaz ziyaretlerinde MHP&[#]8217;nin tüketen değil üreten bir toplum bilinci ve ekonomi politikası anlayışı içinde oluğunu belirterek; Türkiye üreten toplum olursa pek çok sorun zaten çözülecektir. Türkiye kendi kaynaklarından kopartılıyor. Böyle olunca tüketen bir toplum olmaya zorlanıyor. Bu durumda kendi esnafımız, üreticimiz mağdur ediliyor. Ekonomide dışa bağımlı bir büyüme var. Bunlar yanıltıcı büyümeler. İthalata dayalı büyüme ne esnafımız ne de ülkemize bir şey kazandırmaz. MHP&[#]8217;nin parti programında bunlarla nasıl mücadele edeceğimiz açık açık yazıyor. Halkımızın bunları dikkate alarak sandığa gitmesini arzuluyoruz &[#]8221; dedi.

Editör: Pusula Gazetesi