TBMM Eski Başkanı ve Ak Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, Devrek köylerinde ziyaretlerde bulundu.


Öncelikle seçim bürosunda yoğun bir kalabalık tarafından karşılanan Köksal Toptan, kısa bir sohbetin ardından Halilbeyoğulu Köyü sakinleriyle bir araya geldi.


Milletvekili Köksal Toptan, Halilbeyoğlu&[#]8217;nde oturan vatandaşlardan Ak Parti 3. Sıra Milletvekili Adayı Özcan Ulupınar&[#]8217;a sahip çıkmalarını istedi.


Türkiye ve Zonguldak&[#]8217;ın sorunlarının çözümünde Özcan Ulupınar&[#]8217;ın yakınında olmasını istediğini ifade eden Toptan konuşmasında şunları söyledi:


&[#]8220;Biz kamuoyu araştırmaları yaptırıyoruz ve ona göre de planımızı çiziyoruz. Nerde ne eksiğimiz ne fazlamız var onu biliyoruz. Son araştırmada Alaplı Devrek&[#]8217;in bir puan önünde gözüküyor. Alaplı&[#]8217;dan da çok değerli bir aday arkadaşımız var. Dünya çapında ismi olan bir arkadaşımız. O listenin 4. sırasında, Özcan ise listenin 3. sırasında. Aslında biz 4 Milletvekili nasıl çıkarabilirizin ince ince hesabını yapıyoruz. Buna kafa yoruyoruz. Bunun 2 yolu var. 1 çok oy almamız lazım. 2 bizim rakibimiz Cumhuriyet Halk Partisinin az oy alması lazım. O bakımdan hangi partiye mensup olursa olsun, hangi siyasi düşünceye şimdiye kadar gidip oy vermiş olursa olsun herkesin desteği bu seçimde bize lazım. Ama ben açıkça söyleyeyim Devrek oylamada Alaplı&[#]8217;nın altına düşerse bu çok şık olmaz.


ÖZCAN GÜVENİNİZİ BOŞA ÇIKARTMAYACAKTIR


Netice itibariyle 13 Haziran günü seçim sonuçları belli olacak ama Ak Parti&[#]8217;nin iktidar olmayacağı gibi bir ihtimali düşünen var mı? Yok. Ama biz kendi insanımıza sahip çıkalım. Onun arkasında durursak o dönüp dolaşıp size hizmet olarak döner. Özcan kardeşimizin Ankara&[#]8217;da, mecliste yürüyüşü de değişir. Onun eskiden Cumhuriyet Halk Partisine veya Milliyetçi Hareket Partisi&[#]8217;ne oy vermiş olan arkadaşlarımdan rica ediyorum; Bu seçimlerde bize verin. Özcan&[#]8217;a verin. Şayet Özcan sizin o güveninizi boşa çıkarırsa 4 sene göz açıp kapayıncaya kadar geliyor ve bir dahaki seçimde vermezsiniz. Ama ben inanıyorum ki bir sonraki seçimde de vereceksiniz. Çünkü o size yüzünü kara çıkartmamak için gecesini gündüzüne katarak çalışacaktır. Özcan Ulupınar bizim milletvekili adayımız ve benim en yakınımda olmasını istediğim birisi. Sorunların çözümünde yanımızda olmasını istiyoruz. O nedenle de ona güç vermenizi istiyoruz.


ÖZCAN&[#]8217;I DEVREK&[#]8217;E EMANET EDİYORUM


Ben bir dahaki seçimlerde milletvekili adayı değilim. O bakımdan Zonguldak siyasetinin boşlukta kalmaması lazım. Önümüzdeki seçimlerde benim yerime birileri geçmeli. İşte o kadroyu şimdiden kuruyoruz. O bakımdan vereceğiniz oyların önemi çok fazla. O nedenle hepinize sevgili Özcan&[#]8217;ı size emanet ediyorum. Cenab-ı Allah&[#]8217;tan duamız size karşı mahcup olmamamızdır. Bizim için ondan kötü bir şey de olamaz. Tek korkumuzda budur. Hamdolsun şimdiye kadar da öyle bir şey görmedik.


Hizmetlerde eksiklik olmuyor mu? Elbette oluyor. Vatandaşlarımızın sıkıntısı yok mu? Var. Herkesin derdi çok. Bir eve sadece bir emekli maaşı girdiğini ve o maaşla hem çocuğun hem torunun geçinmeye çalıştığını biliyoruz. Onun için bu Türkiye&[#]8217;yi büyütmemiz lazım.&[#]8221;


Editör: Pusula Gazetesi