Seçim çalışmaları kapsamında Ak Parti Milletvekili Adayı Hüseyin Yılmaz Çaycuma&[#]8217;da köy gezilerini sürdürdü.


Köy gezilerinde halka seslenen Zonguldak Ak Parti Milletvekili Adayı Hüseyin Yılmaz ise ziyaret ettiği köydeki kalabalıktan memnun olduğunu ifade ederk; &[#]8220;Öncelikle bizleri ve beni bu sıcak karşılamanızdan dolayı sizlere şükranlarımı sunuyorum. Daha öncede köy gezilerine katıldım fakat buradaki coşku buradaki karşılama beni çok etkiledi. Memnuniyetimi ifade edecek kelimeler kurmakta zorluk çekiyorum. Çaycuma bir başka güzel. Görünen o ki gerek ilçe başkanlığı, gerek belediyeler, gerekse il genel meclisi üyelerimiz sizlerin her sıkıntılarınızı gidermiş veya sıkıntıların giderilmesi aşamasında hizmet programına almış. Anladığım kadarıyla çok çalışmışlar hala daha çalışmaktalar. Ben kendilerine sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Elbette ki bunlar istikrardan ve Ak Parti hükümetinin hizmet anlayışından kaynaklanmaktadır. Bu kardeşlerimizde sizlere hizmet etme ve edebilme gücünü devletten yani mevcut hükümetten Ak Parti&[#]8217;den almaktadır. Ne olursa olsun her işin başı alt yapıdır. Alt yapısı olmayan hükümet hatta devlet bile çökmeye mahkûmdur. Türkiye artık ülke genelinde olduğu gibi köylerimizde de alt yapıya önem veriliyor. Bunun en büyük göstergesi olarak ta eğitim, sağlık, sosyal güvence ve yaşam standartlarıdır. İstikrarın olduğu her yerde bolluk bereket olur sizlerden ricamız bizlere destek verin bizlerde Ankara&[#]8217;da sizleri hak ettiğiniz hizmetleri sunma fırsatı verin&[#]8221; dedi.


Çaycuma İlçe Başkanı Bünyamin Bostancı,&[#]8221; Yaklaşık 8,5 yıllık Ak Parti İktidarı döneminde yapılan hizmetler ortadadır. Ak Parti hükümetinin halk yararına çıkarmak istedikleri yasaları Anayasa mahkemesine götürerek iptal ettiren zihniyet her ne hikmetse iptal ettirdikleri yasaları şimdi kendileri çıkaracaklarını söylüyorlar. Bunların en başında İntibak yasası gelmektedir. Bunlar samimi değil, bunların derdi İktidar olmak değil, Bunların derdi Türkiye deki istikrarı bozmak&[#]8221; diye konuştu.



Gülşen; &[#]8220;Bakanlıklardan hiç boş dönmedim&[#]8221;


Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen ise halkın yarısından fazlasının güvenini alarak seçildiğini ifade ederek; &[#]8220; Çaycuma olarak daha da gelişeceğiz, daha da büyüyeceğiz. Bana gerek sokaktaki halktan, gerekse makamıma gelen vatandaşlardan neden milletvekili adayı olmadığıma dair sorular soruluyor. Eğer içinizde hizmet aşkı var ise bu hizmeti milletvekili olsanız da belediye başkanı olsanız da yaparsınız. Ben haftanın üç günü ellerimde projelerin bulunduğu dosyalar Ankaralardayım. Bakanlıkların ve kurumların kapısını çalıyorum. Elim hiç boş dönmedim. İnanın bizler gerektiğinde bakan gibi milletvekili gibi işlerimizi hallediyoruz. Eski siyasi anlayış gibi Ankara da adamın olursa işin hallolur mantığı yok. Ak Parti döneminde adamına göre değil. O bölgenin ihtiyacına göre hizmet veriliyor&[#]8221; dedi.. Referandumda bile verilen hayır oylarının bile kimseye hayrı dokunmadı. Şimdi Ak Parti Hükümetinin çıkarmış oldukları yasaları anayasa mahkemesine götürerek iptal ettiren referandumda Kılıçdaroğlu hariç hayır oyu verenler şimdi bu yasalara ve kanunlara sahip çıkma gayreti içerisindeler. Bunların iktidar olma gibi bir dertleri yok. Bunlar bir yol tutturmuş gidiyorlar&[#]8221; dedi.

Editör: Pusula Gazetesi