CHP esnaf temsilcilerini dinleyerek destek istedi. CHP Milletvekili Adayı Erol Sarıal ile Tümer Peker ve Ali Haberal&[#]8217;ın kendilerini ziyaretinde konuşan Esnaf Odaları Birlik Başkanı Muharrem Coşkun; &[#]8220;Mithatpaşa tüneli ve Filyos Projesi&[#]8217;nin hayata geçmesini istiyoruz&[#]8221; dedi. Şoförler Odası Başkanı Osman Bahar ise; &[#]8220;Market ve otobüs firmalarının servislerinin kaldırılmasını istiyoruz&[#]8221; dedi.



CHP Zonguldak İl Başkanı Tümer Peker, CHP 1. Sıra Zonguldak Milletvekili Adayı Mehmet Haberal&[#]8217;ın kardeşi Osman Haberal, CHP 4. Sıra Zonguldak Milletvekili Adayı Erol Sarıal ve beraberindekiler Zonguldak Esnaf Odaları Başkanı Muharrem Coşkun&[#]8221;u ziyaret etti.


Ziyarette konuşan, Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Coşkun, &[#]8220;Piyasanın alım gücünün hareketlenmesi gerekiyor. Biz her yıl ortalama 1 milyon insana iş sağlamak zorundayız. Ortalama her yıl 1 milyon insana iş bulursak işsizlik sorunun azalacağına inanıyorum. Ekonomiyi yükseltmeliyiz. Zonguldak&[#]8217;ın yüzde 52&[#]8217;si köylü nüfusu. Millet olarak tembelliğimiz var, çalışmıyoruz. Tarımda mutlaka ürünlerde destek verilmelidir. TTK dışında farklı sektörlere eğilmemiz gerekiyor. Zonguldak Dorukan tüneli arasındaki yolun yapılmasını istiyoruz. Mithatpaşa tünelinin ve Filyos projesinin bir an önce hayata geçmesini istiyoruz. Bizler esnafın yanında olan vefalı insanları unutmayız&[#]8221; dedi.


Daha sonra konuşan CHP 4. Sıra Zonguldak Milletvekili adayı Erol Sarıal, &[#]8220;Zonguldak&[#]8217;ın ekonomisine çözüm bulunmazsa göç başlayacak. Bende esnaflarımızı CHP&[#]8217;ye oy vermeye, destek olmaya davet ediyorum&[#]8221; dedi.


Ardından konuşan CHP Zonguldak İl Başkanı Tümer Peker, Üreten ülke olunması gerektiğini ve dışa bağımlı bir ülke olduğumuzu söyledi. Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Coşkun Zonguldak&[#]8217;ın sorunlarının içinde yazıldığı dosyayı CHP Zonguldak İl Başkanı Tümer Peker&[#]8217;e verdi.


CHP 1. Sıra Zonguldak Milletvekili Adayı Mehmet Haberal&[#]8217;ın kardeşi Osman Haberal ise, Haberal ailesi olarak verilen sözlerin yerine getirileceğini belirtirken CHP&[#]8217;ye de desteklerinizi beklediklerini söyledi.


Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Coşkun ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek başarılar diledi.


__




Bahar; &[#]8220;Firma servislerinin kaldırılmasını istiyoruz&[#]8221;


Cumhuriyet Halk Partisi, Zonguldak Şoförler Odası Başkanı Osman Bahar&[#]8217;a yaptıkları ziyarette şoför sorununu taleplerini dinledi.


Ziyarette konuşma yapan Zonguldak Şoförler Odası Başkanı Osman Bahar, şoförlerin sorunlarına ve Zonguldak&[#]8217;ın trafik sorununa değinerek çözümler bulunulması gerektiğini söyledi. Bahar, &[#]8220;Şoför esnafımızın sorunlarını biz belediye ve emniyete alıp götürüyoruz. Sorunlarımızı çözmek zorundayız. Şehirde trafik sorunu çok fazla. Dar olan caddelerimiz otoparklara dönüştürülmüş, bunun için trafik sorunu var. Taksici ve minibüsçü arkadaşlarımız sıkıntı içinde. Market ve otobüs firmalarının servislerinin kaldırılmasını istiyoruz. Bu sorunları erkenden çözmek zorundayız&[#]8221; dedi.


CHP Zonguldak İl Başkanı Tümer Peker, CHP 1. Sıra Zonguldak Milletvekili Adayı Mehmet Haberal&[#]8217;ın kardeşi Osman Haberal, CHP 4. Sıra Zonguldak Milletvekili Adayı Erol Sarıal, Zonguldak Şoförler Odası Başkanı Osman Bahar&[#]8217;dan destek CHP&[#]8217;ye destek beklediklerini söyledi.



Editör: Pusula Gazetesi