Okul Aile Birliği - Okul yönetimi ve öğretmenleri Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, Şube Sekreteri İrfan Güneşi ve Türk Metal Sendikası Yönetim üyelerini makamında ziyaret ettiler.


Yusuf Ziya Odabaş,Türk Metal Sendikası Yönetim üyeleri, Ormanlı İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği üyeleri ile eğitim ve öğretimin vazgeçilmez bir unsur olduğunu, karşılıklı etüt ettikten sonra Türk Metal Sendikası yönetimi kırsalda eğitim öğretimin kendileri açısından son derece önemli olduğunu Ormanlı İlköğretim Okulu&[#]8217;nda öğrenim gören 843 öğrencinin daha iyi bir fiziksel ortamda eğitim ve öğretimlerinin devam etmesi için okulunun yıpranan zemininin bir katının yeniden yapılması için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.


Malzeme temini konusunda Ormanlı İlköğretim Okulu&[#]8217;na yardımda bulunan Türk Metal Sendikası yönetime teşekkür plaketi veren Okul Aile Birliği Başkanı Muhammet Cinkılıç ise çocukların bu ülkenin geleceğini olduğunu daha iyi bir ortamda eğitim görmeleri için çalıştıklarını belirterek; &[#]8220;Aynaya baktığımızda kendimizi görürüz. Çocuklarımızda okullarına baktıklarında kendilerini görüyorlar. Şu an buranın yapılması için en büyük eksiğimiz malzeme. Bunun temin ettiğimiz takdirde bütün işçilik giderleri Okul Aile tarafından karşılanacak. Yaklaşık 1 yıldır öğretmen-öğrenci veli- ve sivil toplum örgütlerin destekleri ile okulumuzu Fiziksel Anlamda iyi bir hale getirme çabamız büyük bir hızla devam ediyor. Biliyoruz ki eğitim de sürekli yenilenme vardır. Günümüzde hızla gelişen teknoloji sayesinde Bugün doğru olan bilgi yarın değişebilmektedir. Okulumuza bugüne kadar maddi manevi desteklerini esirgemeyen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım&[#]8221; dedi.


Ormanlı İlköğretim Okulu Müdürü Üçler Sarıkaya ise okulların mekan tasarımlarının öğrencilerin psikolojilerinin olumlu yönde etkileyecek ve sağlıklı gelişimlerini sağlayacak nitelikte olması ayrıca çocukların bedensel zihinsel gelişimlerine katkı sağlayan mekan tasarımları, eğitimin kalitesini artırmada son derece nemli olduğunu belirterek; &[#]8220; Bize kapılarını açan yavrularımızın daha rahat bir ortamda öğrenim görmeleri için çaba sarf eden Başat Türk metal Sendikası Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş ile Şube Sekreteri İrfan Güneşin nezdinde bütün Türk Metal Sendikası yönetimine ve üyelerini gönülden teşekkür ediyorum&[#]8221; dedi.




Editör: Pusula Gazetesi