Zonguldak hafta sonu güzel bir mutluluğa ev sahipliği yaptı. Zonguldak Valiliği Mahalli İdareler Müdürü Şakir Aliyazıcıoğlu- Gülay Yazıcıoğlu&[#]8217;nun kızları Elif Yazıcıoğlu ile Ordu Korgan Belediyesi eski Başkanı, İstanbul Bağcılar Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Ali Akkiraz ve Emine Akkiraz çiftinin oğulları Zeynel Abidin Akkiraz dünya evine girdi.


Zonguldak Belediyesi Nikah Salonu&[#]8217;nda gerçekleşen törene Vali Erdal Ata, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak milletvekili adayı İlhami Yılmaz, Bağımsız milletvekili adayı Ali Uzun, çok sayıda bürokrat, daire müdürü davetliler ve her iki ailenin yakınları katıldı.


Alkışlar arasında salona girin çiftin heyecanı dikkat çekerken aileler duygulu anlar yaşadı.


Belediye Başkanı Muharrem Akdemir nikahı kıymadan önce gelin Elif Yazıcıoğlu&[#]8217;nun eğitim hayatına başlarken okul kaydını kendisinin yaptığını belirterek nikahını kıymanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.


Gelin ve damadın şahitliklerini Vali Erdal Ata, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Milletvekili Adayı İlhami Yılmaz, Bağımsız Milletvekili adayı Ali Uzun yaptı.


Savcı olan Elif Yazıcıoğlu ile Hakimlik yapan Zeynel Abidin Akkiraz bu kez alkışlar arasında nikah masasında aynı kararı verdi.


Genç çiftler evlilik cüzdanlarını Vali Erdal Ata&[#]8217;nın elinden alırken şahitler de kendilerini kutladılar.


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Milletvekili Adayı İlhami Yılmaz,damada Kur´an ve Türk Bayrağı hediye etti.


Katılımcılar genç çifti tebrik için uzun kuyruk oluştururken Yazıcıoğlu ve Akkiraz aileleri katılımcılara teşekkür etti.


Editör: Pusula Gazetesi