Zonguldak´ın Asma Mahallesi Yamaç Sokağında Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) emeklisi 49 yaşındaki Ahmet Kart ve Pembe Kart, evlerinin altında bulunan bahçeye fasulye ve lahana ekti. Pembe Kart sabah saatlerinde bahçeye indiğinde fasulye sırıkları ve lahanaların bahçede olmadığını fark etti. Olayı eşi Ahmet Kart´a söyledi. Pembe Kart ve Ahmet Kart, aralarında husumet bulunduğu kaydedilen komşuları Şevket Altıparmak´tan şikayetçi oldu. Polis ekipleri olay yerine gelerek Şevket Altıparmak´ı alarak Soğuksu
Polis Merkezi´ne götürerek ifadesini aldı. Ahmet Kart ise, bahçenin tapulu olduğunu belirterek Altıparmak´tan şikayetçi oldu.
Kart ailesinin kiracıları Selçuk Arslan (28) da, akşam işten geldiğinde fasulye ve lahanaların yerinde olduğunu söyledi. Sabah kalktığında fasulye ve lahanaların olmadığını kaydeden Arslan, şöyle konuştu: "Ahmet Kart, buraya fasulye ve lahana ekmişti. Dün akşam işten geldiğimde fasulye ve lahanalar duruyordu. Sabah kalktığımda yerlerinde yoktu. Hepsini sökmüşler. Ahmet Kart´ın komşuları Şevket Altıparmak ile aralarında husumet vardı. O yapmış olabileceğini düşünerek şikayetçi oldu."
Editör: Pusula Gazetesi