Ak Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, Örencik ve Kozluköy köylerinde ziyaretlerde bulunarak açılışlar gerçekleştirdi.


TBMM Eski Başkanı ve Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, beraberinde Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, İl Genel Meclisi Başkanı İsmail Terzi, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ve partililer ile birlikte Kozlu beldesine bağlı Örencik ve Kozluköy köylerinde ziyaretlerde bulundu.


Vatandaşlar ile birebir görüşen Toptan, Örencik ve Kozluköy köylerinde el işi sergilerinin açılışını gerçekleştirdi. Sergileri gezen Toptan ve beraberindekiler, köylüler tarafından ikram edilen yiyeceklerden yedi.


Ardından da Ak Parti Kozlu Seçim Bürosu açılışı gerçekleştirildi. Açılışa, Ak Parti 1. Sıra Milletvekili Adayı Köksal Toptan, Ak Parti 2. Sıra Milletvekili Adayı Ercan Candan, Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, partililer ve vatandaşlar katıldı.


Açılışta konuşma yapan Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, &[#]8220;Seçim sürecinde daha hızlı koşmalıyız. Bu seçim bizler için çok önemli. Seçim bürosunun hayırlı olmasını diliyorum&[#]8221; dedi.


Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, &[#]8220;Seçim startını verdik. Seçim bürolarımızı yavaş yavaş açıyoruz. Kozlu bizim için çok önemli. 12 Haziran bizim için çok önemli. Bizler 2023&[#]8217;ü hedefliyoruz. Biz hizmet adına çalışmalarımızı yapıyoruz. Kozlu olarak sizlere çok büyük destek düşüyor. Desteklerinizi bekliyoruz. Seçim bürosunun hayırlı olmasını diliyorum&[#]8221; dedi.


Ak Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan ise, &[#]8220;12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan seçim bizim için yeni dönem olacak. Bu seçim bizleri şimdiden heyecanlandırmaktadır. Bu seçimlere teşkilat olarak destek istemeye çalışıyoruz. Zonguldak&[#]8217;ta 450 bin oya ulaşmak istiyoruz. 450 bin oya ulaşmak ve vatandaşımızın elini tutmak için çok çalışmamız gerekir. Kozlu olarak bu seçimde en iyi oyları toplayacağımıza inanıyoruz. Bu büyük mücadelede herkes üzerine düşeni yapmalı. Demokrasi politikasını aşmış olan Kozlular sizi daha yeni mücadeleler beklemektedir. Her yere ulaşmalıyız. Kozlu&[#]8217;da açılan seçim bürosunun hayırlı olmasını diliyorum&[#]8221; dedi.


Ak Parti Zonguldak 2. Sıra Milletvekili Adayı Ercan Candan ise, &[#]8220;Bu seçim Türkiye&[#]8217;nin kritik seçimlerinden biri. Zonguldak&[#]8217;la ilgili çok önemli projelerimiz var. Elimizden geldiğince çalışmalarımızı yapacağız&[#]8221; dedi.


Büyük bir kalabalıkta gerçekleştirilen açılışın ardından Ak Parti Zonguldak 2. Sıra Milletvekili Adayı Ercan Candan Kozlu çarşı merkezinde esnafları ziyaret etti.

Editör: Pusula Gazetesi