Seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İkinci Sıra Milletvekili Adayı Kozcağız eski Belediye Başkanı Meliha Okutay, köy ziyaretlerine devam ediyor. Önceki gün Ellibaş ve Sülek Köyleri&8217;ne giderek seçmenlerle buluşan Meliha Okutay, köylülerin yakın ilgisiyle karşılaştı.



Seçimler çok önemli



İki köyde de evleri dolaşan CHP Adayı Okutay, çalmadık kapı konuşmadık insan bırakmadı. Vatandaşlarla yaptığı sohbetlerde 12 Haziran seçimlerinin önemini anlatan Meliha Okutay, CHP iktidarı çatısı altında hep birlikte huzur dolu, mutlu, refah ve güzel günlere kavuşmak için destek istediğini söyledi.



CHP&8217;nin projelerini anlattı



CHP&8217;nin projeleri hakkında bilgiler de veren Meliha Okutay, CHP iktidarının her zaman köylüsünün, çiftçisinin, esnafının, emeklisinin, işçisinin, memurunun yanında olacağını belirterek, 12 Haziran&8217;da sandık başına gidildiğinde seçmenden gerekeni yapmasını istedi. Okutay ziyaretlerinde AK Parti iktidarını da eleştirerek, Türkiye&8217;nin 12 Haziran&8217;da CHP iktidarı ile yeni bir döneme başlaması halinde bütün sorunların çözüleceğini ifade etti.

Editör: Pusula Gazetesi