Ak Parti Bartın Milletvekili ve milletvekili birinci sıra adayı Yılmaz Tunç ile ikinci sıra adayı Seyfettin Kalay, Ulus ilçesine bağlı Kalecik Köyü&8217;nde bulunan Şimşirli Baba Camii yanındaki Tebrizli Şemseddin Efendi Türbesini ziyaret ederek dua etti. Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Yılmaz Tunç ve Seyfettin Kalay hıdrellez etkinlikleri kapsamında Ulus&8217;a bağlı Kalecik Köyü, Şimşirli Baba Camii yanındaki Tebrizli Şemseddin Efendi Türbesini ziyaret ederek türbe hakkında bilgi aldı.



Vatandaşlar başarılar diledi



Şimşirli Baba Camii&8217;nde namaz kılan adaylar türbe ziyaretinin ardından hıdrellez etkinlikleri kapsamında verilen yemekten yediler. Adaylar daha sonra Abdipaşa beldesine geçerek burada kahvehanedeki vatandaşlarla sohbet etti. Sohbetin ardından Bartın&8217;a geçen Tunç ve Kalay, Kayadibi durağında minibüs bekleyen vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlar, Tunç ve Kalay&8217;a başarılar diledi.



Halkımız doğru kararı verir



Tunç ve Kalay &8220;Sizleri meclise göndermek istiyoruz. Oylarımız Ak Parti&8217;ye&8221; diyerek kendilerine destek veren vatandaşlara teşekkür etti. Kayadibi köyüne ve çevresine yolcu taşıyan minibüsçü esnafı ile kahvehanede bir araya gelen adaylar yaptıkları sohbet toplantısında Ak Parti iktidarının Bartın&8217;da gerçekleştirdiği icraatları anlattı. Yılmaz Tunç; &8220;Milletimiz 12 Haziran&8217;da en doğru kararı verecektir. Milletimiz istikrar sürsün istiyor. Çeteleri ve hortumcuları tekrardan istemiyor&8221; diye konuştu.



Gece gündüz çalışıyoruz



Yılmaz Tunç &8220;Milletimiz demokrasinin ve hukukun üstünlüğünün sürmesini istiyor. Bizleri siz seçtiniz. Yine siz seçiyorsunuz. Sizlere layık olmak içinde gece gündüz çalışıyor ve Bartın&8217;ımızı hak ettiği noktaya taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz. Hedefimiz 2023 vizyonu ile Bartın&8217;ı kalkındırmak&8221; dedi. Adaylar işyerlerini de gezerek esnaflara hayırlı işler diledi.

Editör: Pusula Gazetesi