Köy ziyaretlerine devam eden Ak Parti Bartın Milletvekili ve birinci sıra milletvekili adayı Yılmaz Tunç merkeze bağlı Muratbey, Yanaz ve Gelişkatırcı Köyleri&8217;nde seçim çalışması yaptı. Köylerde vatandaşlarla kahvehane sohbeti yapan Yılmaz Tunç, konuşmasında AK Partinin icraatlarını anlatırken, sorunları dinleyip istek ve talepleri de not aldı.



Organize Sanayi bizden önce boştu



İl Başkanı Yaşar Arslan ve İl Genel Meclis Üyesi Recep Kantarcıoğlu&8217;nun da bulunduğu ziyaretlerde konuşan Tunç; &8220;Bartın&8217;da 2002 öncesi Organize Sanayi Bölgesi&8217;nde sadece dört fabrika vardı. Bunlar da doğru düzgün çalışmıyordu zaten. Biz iktidara geldiğimizde burayı genişlettik ve bugün Organize Sanayi Bölgesi&8217;nde 30&8217;a yakın fabrika var. Birileri çıkıp iş aş için ne yaptınız diyor. Bir çivi çakmadınız diyor. Sizin iktidarınız sırasında burası boştu boş&8221; diye konuştu.



İstikrar sürdükçe fabrikalar artacak



Yılmaz Tunç &8220;Organize Sanayi bölgesinde artık birçok vatandaşımız çalışıyor ve evine ekmek götürüyor. Bartın göç veren bir vilayetken bizim iktidarımız ile göç durdu ve şu anda nüfusu artan bir il oldu. AK Partinin çıkardığı teşvik yasaları ile Bartın&8217;a birçok fabrika kuruldu. Ustalık döneminde de fabrikalar gelmeye devam edecek. İstikrar sürdükçe fabrikalarda çoğalacak, iş aş da artacak&8221; dedi. Bartın&8217;ın 2023 hedefi için hazır olduğunu söyleyen Tunç, koalisyon hükümetleri ile bu ülkenin hiçbir yere varamayacağını belirtti.



Editör: Pusula Gazetesi