Çaycuma Belediyesi tarafından anneler günü nedeniyle Belediye Düğün salonunda düzenlenen etkinliğe, Çaycuma Kaymakamı Sinan İnaltekin, Belediye Başkanı Mithat Gülşen ve eşi Gönül Gülşen, Emniyet Müdürü Timur Özgen, Anneler Derneği Başkanı Leyla Gülşen, İkinci Bahar Yardımlaşma Derneği Başkanı Özlem Arslan, Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Nurcan Köktürk, Zabıta Komiseri Halit Mısırlı ile çok sayıda bayan katıldı.


Zabıta Komiseri Halit Mısırlı, etkinliğe katılan konukları kapıda karşıladı. Etkinlikle Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen ile Kaymakam Sinan İnaltekin birer konuşma yaparak, başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin anneler gününü kutladılar. Anneler günü etkinliğine katılan tüm bayanlara, Belediye Başkanı Mithat Gülşen ile Kaymakam Sinan İnaltekin tarafından karanfil sunuldu. Yerel sanatçılar Ramazan Karaduman ile Fatma Metin etkinlikte birbirinden güzel türküleri söyleyerek eğlenceye renk kattılar. Etkinliği katılan bayanlar da oyun havaları ile birlikte hem oynadılar hem de şarkı ve türkülere eşlik ettiler.


Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Çaycuma&[#]8217;nın meşhur türküsü Aman of eşliğinde oynadı. Belediye Başkanı Mithat Gülşen ile Kaymakam Sinan İnaltekin ardından, Çaycuma Huzurevine giderek, huzurevi sakinlerinin de anneler gününü kutladılar.

Editör: Pusula Gazetesi