CHP&[#]8217;de seçim komitesinin oluşturulması sürecinde başlayan organizasyon bozuklukları devam ederken İl Başkanı Tümer Peker&[#]8217;in rahatlığı dikkat çekiyor.


CHP Parti Meclisi Üyesi ve Milletvekili Adayı Ali İhsan Köktürk ile birlikte Milletvekili Adayı Erol Sarıal, 22. Dönem Milletvekili Harun Akın ve Birinci sıra Milletvekili Adayı Mehmet Haberal&[#]8217;ın ağabeyi Ali Haberal&[#]8217;ın TTK Karadon İşletmesi&[#]8217;nde çalışan maden işçilerine yönelik ziyaretine katılan İl Başkanı Tümer Peker, ilgisizliğiyle dikkat çekti. İşçilerle konuşmayan, tokalaşmayan ve diyalog kurmayan Peker&[#]8217;in zaman zaman CHP heyetinden uzak durması dikkat çekti.


Köktürk, Sarıal, Haberal ve Akın işçilerin talep ve beklentilerini dinlerken Peker, kimi zaman açık havada dolaştı, kimi zaman uzaktan izledi.


Atölyelerde çalışanlarla yapılan görüşmelere katılmayan Peker&[#]8217;in ilgisizliği herksi şaşırttı.


Geçen yıl 17 Mayıs&[#]8217;ta meydana gelen grizu faciasının yaşandığı Karadon&[#]8217;da maden işçileri ve atölye çalışanlarıyla görüşen CHP heyeti çıkışta bir süre Tümer Peker&[#]8217;i aradı.


Arkalarında ve yanlarında görmedikleri Peker&[#]8217;i 40- 50 metre uzak mesafede tek başına yürürken gören Köktürk, Akın ve Haberal şaşkınlıklarını gizleyemedi.


Diğer yandan parti içindeki organizasyon bozuklukları ve İl Başkanı Tümer Peker&[#]8217;in koordinasyondaki yetersizliği tabanda ciddi rahatsızlıklar yaratıyor.


Partililer CHP&[#]8217;nin bu haliyle seçimde beklenen başarıyı gösteremeyeceğine inanıyor.

Editör: Pusula Gazetesi