MHP Zonguldak Milletvekili Adayları İlhami Yılmaz ve Oğuz Turhan Çaycuma&[#]8217;da esnaf ziyaretleri gerçekleştirdiler. Parti binasında İlçe Başkanı Mustafa Kaplan ve partiler tarafından karşılan adaylara İl Başkanı Mustafa Korkutan da eşlik etti.


Türkiye&[#]8217;de insanların iş bulma umudunu kestiklerini ve her dört insandan birinin işsiz olduğunu belirten İlhami Yılmaz; &[#]8220;Bu hükümet iktidarında işsizlik rakamları büyüdü. MHP bu gidişe dur diyebilmek için her yıl 700 bin kişiye iş imkanı sağlayacak bir program hazırlamıştır. Vatandaşlarımıza verilen sadaka gibi yardımlardan kurtarmak için Hilal Kart uygulaması başlatacağız. Bu kart ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız kendine en yakın esnaftan alışveriş yapabilecek, böylece küçük esnaflarız yaşayacak. Emeklilerle ilgili ise intibak yasasını çıkartıp, her yıl eylül ayında bir okul ve kışlık ihtiyaçlar için emekliye bir maaş ikramiye verilecektir&[#]8221; diye konuştu.


Başbakanın konvoyuna yapılan saldırıyı da kınayan Yılmaz, terör örgütünün bu saldırıyla hükümete iki tane mesaj verdiğini söyledi. Yılmaz; &[#]8220; Vatandaşlarımızın bu saldırıyı çok iyi değerlendirmeleri lazım. Kürt açılımı altında teröristleri cesaretlendiriyorlar. İktidar her seçimde mağdur edebiyatı yaparak insanların kafalarını bulandırmaya çalışıyor. Terör örgütü &[#]8216;Mahreminize bile girebilirim, Türkiye&[#]8217;nin hiç bir yerinde size rahat vermeyeceğim&[#]8217; mesajı veriyor&[#]8221; diye konuştu.


MHP 2. sıra Milletvekili Adayı Oğuz Turhan ise Türkiye&[#]8217;nin gelişmişlik sıralamasının büyüdüğünü belirterek; &[#]8220; Zonguldak bir zamanlar küçük Almanya iken şimdi her yıl 4 bin göç vermektedir. İlk önce bu göçü durdurmak istiyoruz. İlk olarak Zonguldak&[#]8217;ı teşvikli iller kapsamına alıp fabrikaları buraya getirmeye çalışacağız&[#]8221; şeklinde konuştu. MHP&[#]8217;li adaylar daha sonra küçük sanayi sitesi esnafının sorunlarını dinledi.

Editör: Pusula Gazetesi