Zonguldak Bağımsız Milletvekili Adayı Ali Uzun beraberindeki heyetle birlikte, Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğü, Amelebirliği Başkanlığı, Türkiye Eğitim Derneği Koleji (TED), TTK Yayla Misafirhanesi, Zonguldak Liman Başkanlığı ve TTK Satınalma Müdürlüğü kurumlarını ziyaret ederek destek istedi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan&[#]8217;ın Kastamonu mitinginden dönen konvoydaki polislere yapılan saldırıyı şiddet ve nefretle kınadıklarını ifade eden Ali Uzun, &[#]8220;Dün Kastamonu&[#]8217;da Başbakanın mitinginden dönen konvoydaki polislere yapılan saldırıyı nefretle kınadığımı ifade etmek istiyorum. Ülkemizin huzur, birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Ölen şehidimize Allahtan rahmet diliyorum. Ailesine başsağlığı diliyorum. Yaralılara da en kısa zamanda şifa diliyorum. Bu olay bütün Türkiye&[#]8217;yi üzmüştür. Hakikaten çok kötü bir olaydır. Bunu da İl Sağlık Müdürü ziyaretimde söylemek istiyorum. Bizim zaten geçmişimizde İl Sağlık Müdürlüğü ile bürokratken de ilişkilerimiz olmuştur. Her zamanda devam etmiştir&[#]8221; dedi.
Makamında Ali Uzun&[#]8217;u ağırlayan Zonguldak İl Sağlık Müdürü Rüstem Albayrak ise, &[#]8220;Bağımsız Milletvekili adayımız Ali Uzun beyin bizi ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bahsetmiş olduğu temennilere katılmamak tabi ki elde değil. Terörün her türlüsünü her zeminde yapılanını tüm varlığımızla benliğimizle sahsımızla kurumumuzla sonuna kadar lanetliyoruz. Asla yanında olamayız. Ali Uzun&[#]8217;la diyaloglarımız geçmişte de daima iyi olmuştur. Ne zaman Yardım istemiş olsak kendisi bizlere yardımcı olmuş 4 elle sarılmıştır. Yardımımıza koşmuştur. Başarılar diliyorum kendilerine&[#]8221; dedi. Ali Uzun, Amelebirliği Başkanı Muzaffer Kalaycıoğlu&[#]8217;nu makamında ziyaret etti. Daha sonra TED Kolejini gezen Ali Uzun öğretmenlerle bir süre sohbet etti.
Editör: Pusula Gazetesi