MHP Çaycuma Belediye Başkan Adayı Hayri Şentük yaptığı açıklamada başka partilerle anlaştı dedikodularına açıklık getirdi.


Hayri Şentük, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamasında şöyle dedi:


&[#]8220;Daha önceki seçimlerde herkese eşit hizmet gideceği, herkese oturduğu mahallenin alt yapısının düzenleneceği, herkese yollarının yapılacağı söylendi. Herkese iş sözü verildi.


Seçimlere az bir süre kalmışken göstermelik yollar, göstermelik kanalizasyon çalışmaları yapılıyor.


Yıllardır hizmet gitmemiş bölgelere &[#]8220;bak biz çalışıyoruz&[#]8221; diyebilmek için 5 yıl yattıklarını unutup seçimlere 2 ay kala yalan yere parke taşı döşemekle geçmişi unutturacaklarını zannettiler.


Tekrardan önceki seçimlerdeki vaatlerini yenilemeye başladılar. Ama bu seferki farklı seçimi alırsak diyorlar. İnsanların psikolojisi bozuldu. Vatandaş, bir çuval kömüre, bir poşet kumanyaya, devletin verdiği bayram harçlığına muhtaç hale geldi. İşçi ve memurun yüzü gülmüyor, işsizler artık iş bulma hayali kurmuyor. Seçimlere az bir zaman kala yapılan hizmetlere inanmıyor.


Bu sebeple vatandaşlarımız kendilerine hizmet edecek adaya yönelmek istiyor.


Adayın neyine oy verecekler. Zihniyetine göre mi? Partisine göre mi ?


Mutlaka bu konuda düşünecekler ve kendilerine uygun adaya yöneleceklerdir.


Belediyecilik insana hizmettir ilkesiyle yola çıkıyoruz. Bunun için enerjimizin tamamını insanımıza ve halkımıza hizmette harcayacağız. Davamız koltuk davası değildir, hizmet davasıdır.


Demokrasinin bize verdiği haklardan yararlanıp duygularımızı ve tepkilerimizi yüksek sesle ama seviyeli ve edep düsturu içerisinde kamuoyu ile paylaşarak Çaycuma&[#]8217;ya hizmet davasını yani belediye başkanlığını kazanacağımızı ve insanlarımıza oy verecekleri uygun aday olduğumuzu anlatıyoruz. Oy potansiyelimizin sürekli artığını gören siyasetin sahtekârları, artık Çaycuma&[#]8217;da iki partinin değil de üç partinin ve adayının kıyasıya yarıştığını ve kaybetme korkusu ile bizim seçmenlerimiz arasında tartışma konusu yaratıp, MHP´yi zayıf düşürmek için "MHP ile CHP anlaştı " diyor, yada &[#]8220;MHP ile AKP anlaştı&[#]8217;&[#]8217;diyorlar.


Halbuki biz bunları kesin bir dille yalanladığımız halde kendileri buna inanıyor, bununla yatıp, bununla kalkıyor, teşkilatlara bu manada negatif hava yayıyorlar. Bu dedikoduyu çıkartanların bilmesi gerekir ki "Şartlar ne olursa olsun MHP adayı Hayri Şentürk ne CHP nede AKP adayına avantaj sağlamak için aday olmadı. Hiç kimse farklı bir hevese kapılmasın. Hayri Şentürk belediye başkanlığını kazanmak için aday oldu. Bu vesile ile bu siyaset sahtekarlarına hatırlatmak isterim ki Fitne-fesatla uğraşacağınıza iş seçmenin duyarlılığında biter mantığıyla çalışın.&[#]8221;

Editör: Pusula Gazetesi