Demokrat Parti İl Başkanı Turgut Hamzaçebi, göreve tekrar başlayan Anavatan Partisi İl Başkanı Yüksel Çelik ve yönetimini kutladı.


Genel Merkez tarafından tekrar göreve layık görüldüğünü belirten Çelik; &8220;Zonguldak&8217;a hizmet etmek için yerel seçimlerde bizde varız. Demokrat Partili arkadaşlarımızda bizi kutlamaya geldikleri için teşekkür ediyoruz&8221; dedi.


Parti yönetimine başarılar dileyen Demokrat Parti İl Başkanı Turgut Hamzaçebi ise bir zamanlar her iki partinin birleşme mücadelesi verdiğini ancak bazı şartlar nedeniyle birleşemediğinin gerçekleşemediğini söyledi.


Anavatan Partisi&8217;nin siyaset sahnesinden silinmesini istemediklerini belirten Hamzaçebi; &8220;Anavatan Partisi bir ara Zonguldak teşkilatı olarak hizmete mola vermişti. Tekrar göreve başlamalarından dolayı kendilerini kutluyoruz. DP ve Anavatan Partisi ülkeye damgasını vuran iki siyasi partidir. Bu iki parti zamanında birleşmek için çok mücadele verdi. Ama bazı şartlar nedeniyle birleşme mücadelemiz gerçekleşmedi. Biz, Anavatan Partisi&8217;nin siyaset sahnesinden silinmesini istemiyoruz. Bizim partilerimiz ayrı olsa da, fikirlerimiz aynıdır. Yerel seçimlerde bütün siyasi partiler en güzel mücadeleyi verecektir. Zonguldak&8217;a yakışır iyi aday çıkartmaya çalışıyoruz. Diğer partilerde görüyoruz yeni yüzleri ortaya çıkartamıyorlar. Yeni yüz demek siyasette heyecan demektir. Heyecanı ölmüş, bitmiş insanları aday olarak çıkartınca da netice olarak Zonguldak kahrını çekiyor. Biz Zonguldak için kellemizi taşın altına koyacağız&8221; dedi.

Editör: Pusula Gazetesi