Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bartın Belediyesi´ne gelerek Belediye Başkanı Cemal Akın´ı ziyaret etti. Partisinin bir dizi programı ve mitingi için Bartın´a gelen Genel Başkan Devlet Bahçeli´yi belediye ziyaretinde Başkan Cemal Akın, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve belediye personeli karşıladı.



Başarıların devamını diledi



Ziyaretinde Başkan Cemal Akın ile bir süre sohbet eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli "Bartın Belediyesi Cemal Akın başkanlığında belediye meclis üyeleri ve çalışanları ile 24 aylık süre içerisinde başarı göstermiştir. Bu başarınızdan dolayı sizi kutluyorum. Bartın´ın gelişmesinde üstün gayretler göstereceğiniz inancıyla başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.



Sözlerimizi yerine getiriyoruz



Belediye Başkanı Cemal Akın da yaptığı konuşmada "Sizi Bartın´da görmekle kendimizde güç buluyoruz. 29 Mart´ta seçildiğimizden bu güne kadar seçim öncesi verdiğimiz 40 hizmet sözünün 35´ini yerine getirdik. Birlik ve beraberlik içerisinde Bartın daha da iyi hizmetler alacaktır" diye konuştu. Bahçeli, belediyeden sonra beraberindekilerle birlikte Cuma namazı için camiye giderken, Cuma namazının ardından da Ticaret ve Sanayi Odası&8217;nı ziyaret etti. Bahçeli daha sonra Cumhuriyet Alanı&8217;nda düzenlenen mitingde konuşma yaptı.


Editör: Pusula Gazetesi