Şampiyonlar coşkuyla karşılandı

Çorum´da düzenlenen Küçük Kızlar Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası´nda tarihi bir başarıyla birincilik kürsüsüne çıkan Yayla İlköğretim Okulu öğrencileri, okullarında coşkuyla karşılandı. Şampiyonluk kupalarıyla Okula gelen bayan raketler, öğrenci arkadaşları tarafından Türk Bayrakları, balonlar ve ponponlarla karşılandı.

Yayla İlköğretim Okul Müdürü Ahmet Bozdemir, Antrenör Muammer Kural´la beraber sporcular Simay Çelik, Simay Sekme ve Banu Kaplancan, Şampiyonluk sevincini doyasıya yaşadı.


24-27 Nisan tarihleri arasında Çorum´da düzenlenen Küçük Kızlar Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası´nda finalde Artvin Arhavi Cumhuriyet İlköğretim Okulu´nu setlerde 3-0 yenerek Zonguldak´a bu önemli başarıyı kazandıran Yayla´nın kızlarının mutlulukları görülmeye değerdi. Öğretmenler, Veliler, Yayla İlköğretim Okulu öğrencileri, tezahüratlarla Şampiyonları okul bahçesinde karşıladı. Şampiyon öğrenciler, arkadaşları ve öğretmenlerinden gelen tebrikleri kabul etti.



Erkekler Türkiye 17. oldu

İl Birincisi olarak erkeklerde de Şampiyonada yer alan Yayla İlköğretim Okulu, Türkiye 17. olmayı başardı. İlkcan Kaya, Yiğit Çiçek, Furkan Uslu ve Doğukan Turhan´dan oluşan ekibiyle önümüzdeki yıllarda daha önemli derece yapacaklarını gösterdiler.



Okul Müdürü destek olanlara teşekkür etti

Yayla İlköğretim Okulu Müdürü Ahmet Bozdemir, "Okul sporcularımızın elde ettiği bu başarı Zonguldak´ımız ve Ülkemiz adına onur vericidir. Sabrın, azmin ve çok çalışmanın sonucunda bu önemli başarıyı elde ettik. 6 seneden beri bu anı sabırla bekliyorduk. Bu mutluluğu bize yaşatan sporcularımızı tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum.


Bu başarının yakalamasında emeği geçen Masa Tenisi Antrenörü Muammar Kural, Burçin Aygün´e, bize her zaman destek veren Vali Erdal Ata, Milli Eğitim Müdürü Harun Girgin, Kilimli Belediye Başkanı Seçkin Özdemir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Eyüp Erman´a teşekkür ediyorum. " dedi.



Kural: Geldiğimiz nokta gurur verici

Şampiyon olan Yayla İlköğretim Okulu´nun Antrenörü Muammer Kural, "6 yıldır sporcularımızla beraber disiplinli bir şekilde çalışıyoruz. Masa Tenisinde son 15 yılın en önemli başarısını Zonguldak´a getirmenin mutluluğunu yaşıyorum.


Geldiğimiz nokta gurur verici, yanımızda olan her zaman bize olan olanlara teşekkür ediyorum. Zonguldak´a Masa Tenisi´nde önemli katkıları bulunan Yurday Önder´in çalıştırdığı Burçin Aygün, Osman Yılmaz gibi genç Antrenörlerle beraber uzun bir çalışmayla Şampiyonluğa uzandık. Hedefimiz bu başarıyı daha ileriye taşımak. " dedi.

Editör: Pusula Gazetesi