MHP Zonguldak Milletvekili Adaylarını karşılayan Belediye Başkanı Halil Posbıyık seçimlerin parti değil ülkenin aydınlığa ya da karanlığa gitme meselesi olduğunu söyledi. MHP Adayı İlhami Yılmaz ise: &[#]8220;MHP son dönemlerdeki siyasi gelişmeler karşısında duruşunu hiç bozmamıştır. Bazıları bu duruşun ne olduğunu iyi kavrayamadılar&[#]8221; dedi.



Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayları (MHP) İlhami Yılmaz, Oğuz Turhan, Semih Çolak, Ahmet Tunç Yavuztürk ve İsmet Karcı´nın yanı sıra, Zonguldak İl Başkanı Mustafa Korkutan ve Ereğli İlçe Başkanı İlkay Özdemir Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık´ı makamında ziyaret ettiler.


MHP Zonguldak milletvekili adaylarının gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, tüm adaylara 12 Haziran genel seçimlerinde başarılar dilerken, bu genel seçimlerin taşıdığı öneme işaret etti. Başkan Posbıyık, bazı güçlerin bazı siyasi partilerin barajı aşamayarak meclis dışında kalmasını istediklerini hatırlatarak, meclis çatısı altında daha güçlü bir muhalefetin yapılabilmesi için meclise fazla sayıda partinin girmesi gerektiğini söyledi.

Başkan Posbıyık, &[#]8220;Bu genel seçimler, bir parti meselesi değildir. Bu seçimler, ülkenin karanlığa ya da aydınlığa gitme meselesidir. Bu seçimde mutlaka ve mutlaka mevcut iktidara son verilmesi gerektiğine inanmamız lazım&[#]8221; dedi.
Zonguldak milletvekili adayları adına görüşlerini sunan MHP´nin birinci sıra Zonguldak Milletvekili Adayı İlhami Yılmaz da, ülke halkının partilerini çok dikkatli takip etmeleri gerektiğini belirterek: &[#]8220;Milliyetçi Hareket Partisi dikkat edilecek olursa son dönemlerdeki siyasi gelişmeler karşısında duruşunu hiç bozmamıştır. Bazıları bu duruşun ne olduğunu iyi kavrayamadılar. Ancak biz tavrımızı en net şekilde ülke ve bölge halkına anlatacağız&[#]8221; şeklinde konuştu. Gerçekleştirilen ziyarette, Belediye Başkanı Halil Posbıyık MHP´lilere hediye takdim etti.
Editör: Pusula Gazetesi