Milli Eğitim Bakanlığınca öğrencilerin kaynaşması ve bölgeler arası dostluklarının oluşmasına yönelik başlatılan &[#]8221;Gönül Köprüsü&[#]8221; projesi kapsamında Uşak il merkezindeki çeşitli okullardan 40 öğrenci
Alaplı İMKB Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Ercan Acar ve okul yönetimi, TOKİ İlköğretim Okulu Müdürü Murat Uyar, Alaplı Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı İlhan Usta tarafından karşılandı.
Öğretmen Lisesi öğrencileri tarafından çiçeklerle karşılanan misafir öğretmen ve öğrenciler kendilerine gösterilen ilgiden dolayı memnunluk duyarken Uşak Fen Lisesi Edebiyat Öğretmeni Handan Pulat, &[#]8220;Gönül Köprüsü projesi kapsamında Alaplı&[#]8217;ya geldik. İlçede kalacağımızı yeni öğrendik. Çok şirin bir ilçe burası, güzel günler geçireceğimizi umuyoruz, çok güzel karşılandık, bize gösterilen ilgiden dolayı çok teşekkür ediyoruz&[#]8221; dedi.
Uşak Merkez Eşe Halit Yiğit İlköğretim Okulu Rehber öğretmeni Aykut Aysal&[#]8217;da &[#]8220; Uşak ilinde geliyoruz. Her şeyden önce bize gösterilen ilgi ve sıcak karşılamadan dolayı teşekkür ediyoruz. Milli Eğitim Bakanlığınca öğrencilerin kaynaşması ve bölgeler arası dostluklarının oluşmasına yönelik başlatılan&[#]8221; Gönül Köprüsü&[#]8221; projesi kapsamında yapılan bu gezi çok verimli olacaktır. Sizler gibi sıcak insanlarla tanıştığımızdan dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz&[#]8221; diye konuştu.
Misafir öğrenciler onuruna İMKB Anadolu Öğretmen Lisesi&[#]8217;nde yemek verilirken, misafir öğretmen ve öğrenciler okul pansiyonlarına yerleştirilerek ağırlandı.
Editör: Pusula Gazetesi