Halkın Sesi Partisi Zonguldak İl Başkanı Secaattin Gonca yönetim kurulu üyeleri ve HAS Parti milletvekili adayı Serkan Doğan Zonguldaklı esnafları ziyaret etti. Doktorlar Sokağında esnafları ziyaret ederek HAS Partinin genel seçimlerdeki seçim projelerini anlatan Gonca ve Doğan esnaf ve vatandaşlardan destek istediler.
Gezinin ardından açıklama yapan HAS Parti Zonguldak İl Başkanı Secaattin Gonca, amaçlarının genel seçimlerde milletvekili çıkarmak olduğunu söyledi. Gonca, &[#]8220;HAS Parti olarak seçim startını günler öncesinden vermiştik. Serkan arkadaşımızla esnaf arkadaşlarımızı geziyoruz. Bir sürü projelerimiz var ve Zonguldak halkımızın desteklerini bekliyoruz. HAS Parti olarak Zonguldak halkının oylarına talibiz&[#]8221; dedi.
Ardından konuşma yapan HAS Parti Milletvekili adayı Serkan Doğan ise vatandaşlarla paylaştıklarını belirtti. Doğan, &[#]8220;HAS Parti olarak daha öncede esnaflarımızı dolaşmaya başlamıştık ve dolaşmaya devam ediyoruz. Genel Başkanımızın seçim beyannamesini halkımıza anlatarak geziyoruz. Zonguldak halkımızın bizlere destek olmalarını bekliyoruz&[#]8221; diye konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi