Geçtiğimiz günlerde Muhtarlar Derneği Kongresi&8217;nde yapılan seçimler sonrasında Muhtarlar Derneği Başkanı seçilen Akyamaç Köyü Muhtarı Ekrem Çelen&8217;e, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Çaycuma Merkez Karakol Komutanı Cemalettin Tuzcu, Belediye Genel Meclis Üyesi Adayı Mehmet Gedik ve Belediye Meclis Üyeleri ziyarette bulundu.
Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Muhtarlar Derneği Başkanı Ekrem Çelen&8217;e ziyaretinde, &8220;Muhtarlarımız yerel yönetimler için önemli bir yere sahip. Geçtiğimiz günlerde Muhtarlar Derneği Başkanı olan Ekrem Çelen&8217;e görevinde başarılar diliyorum. Muhtarlarımızda bizim gibi yakın tarihte seçime girecekler. Tüm muhtar adayımıza seçimlerde başarılar diliyorum. İlçemiz olarak devletimizin katkılarıyla yaptığımız çalışmalar sonrasında güzel bir yere geldik. İlçemiz ve köylerimizle bir bütün olarak çalışıyoruz. Belediye olarak köylerimize yardımda bulunmaya çalışıyoruz. Hafta sonlarında köylerimizden gelen istek üzerine belediyemizin işleri aksamadığı taktirde iş makinesi yardımında bulunuyoruz. Köylerimizde muhtarlarımız güzel çalışmalar yapıyor. Onlara belediye olarak yardımlarımıza devam edeceğiz&8221; dedi.
Çaycuma Garnizon Komutanı Bayram Kayıkçı&8217;nın izinli olması nedeniyle vekillik görevinde bulunan Merkez Karakol Komutanı Cemalettin Tuzcu ise yaptığı ziyarette Muhtarlar Derneği Başkanı Ekrem Çelen&8217;e yeni görevinde başarılar diledi.
Muhtarlar Derneği Başkanlığı görevine getirilen Ekrem Çelen, kendisine yapılan ziyaretler nedeniyle mutlu olduğunu belirterek, şahsı ve Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu adına Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Merkez Karakol Komutanı Cemalettin Tuzcu, Belediye Meclis Üyesi Adayı Mehmet Gedik ve belediye meclis üyelerine teşekkür etti.
Editör: Pusula Gazetesi