Ak Parti Bartın Milletvekili ve birinci sıra milletvekili adayı Yılmaz Tunç ve ikinci sıra adayı Doktor Seyfettin Kalay seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Bartın genelinde seçim çalışmalarını sürdüren Yılmaz Tunç ve Seyfettin Kalay, merkez ilçeye bağlı Kızılelma ve Akbaba Köylerini ziyaret ederek pazar yerini gezdi. Gündüz esnaf ve sivil toplum kuruluşu ziyaretleri yapan Tunç ve Kalay&8217;ın Kızılelma ve Akbaba Köylerine yaptığı ziyaretlere İl Başkanı Yaşar Arslan ve bazı teşkilat mensupları da katıldı.



Pazaryeri ve okul ziyaretleri



Ziyaretlerinde pazar yerini ve kahvehaneleri gezerek vatandaşlarla sohbet eden Tunç ve Kalay, 8,5 yıllık AK Parti iktidarı döneminde ülkeye ve Bartın&8217;a getirilen önemli hizmetleri anlattılar. Kızılelma Köyü&8217;nde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Tunç ve Kalay pazar yerini, Jandarma Karakolunu, Kızılelma Lisesini ve Kızılelma İlköğretim Okulunu ziyaret etti. Tunç ve Kalay pazaryerinde pazarcılarla ve alışverişe çıkan vatandaşlarla sohbet ederken, okullara yaptıkları ziyaretlerde de okul idarecilerinden gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgiler aldı.



Yatırımlar devam edecek



Okul ziyaretlerinde 8,5 yıllık AK Parti iktidarı döneminde eğitim alanında önemli yatırımlar ve düzenlemeler yaptıklarını belirten Milletvekili Tunç, bu çalışmaların önümüzdeki dönemde artarak süreceğini söyledi. Tunç ziyaretlerinde okulların ihtiyaçları konusunda bilgiler de aldı. Tunç ve Kalay beraberindeki partililerle birlikte buradan Akbaba Köyü&8217;ne geçti.



Ustalık dönemi başlayacak



Akbaba Köyü&8217;nde köy kahvehanesinde vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili Tunç ve Kalay Kızılelma ve Akbaba Köyü ziyaretlerinde yaptıkları konuşmalarda, Ak Parti&8217;nin 8,5 yılda büyük hizmetlere imza attığını ve 12 Haziran&8217;dan sonra da ustalık döneminin başlayacağını belirterek, Bartın&8217;da milletimizin istikrar ve hizmete oy vereceğini söylediler. Tunç ve Kalay ziyaretlerde kendilerine gösterilen ilgi ve alakaya teşekkür etti.

Editör: Pusula Gazetesi