23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Belediye Başkanlığı koltuğuna Fatih İlköğretim Okulu öğrencisi Elif Temel oturdu. Fatih İlköğretim Okulu Müdürü Zafer Kısa ve öğretmen Pelin Pasin´in beraberinde belediyeye gelen öğrenciler Elif Temel, Rabia Çelik, Tunahan Kibir ve Tuğçe Temeltaş, Başkan Cemal Akın´a çiçek sundu.



Kültürel etkinlikler de istedi



23 Nisan Başkanı Elif Temel daha çok park, bisiklet yolları, kültürel etkinlikler istedi. Fatih İlköğretim Okulu öğrencilerinin taleplerini de dinleyen Elif Temel, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Taner Çetin´e taleplerin yerine getirilmesi ve engelliler için sosyal yaşam alanları yapılması için talimat verdi. Öğrencilerin ziyaretinde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Cemal Akın ise tüm çocukların bayramını kutladığını söyledi. Başkan Akın ayrıca öğrencilere belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi.



Başkan Akın&8217;dan teşekkür belgesi



Başkan Akın, Temsili Belediye Başkanı Elif Temel&8217;e üzerinde "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı&8217;nda Temsili Bartın Belediye Başkanlığı görevinizden ve bu görevdeki katkılarınızdan dolayı kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım" yazılı teşekkür belgesi verdi. Cemal Akın, ziyarete gelen Fatih İlköğretim Okulu heyetine araştırmacı-yazar Erkan Aşcıoğlu´nun "Bartın´da Tarih" isimli kitabı ile kalem takımı hediye etti.

Editör: Pusula Gazetesi