Ak Parti Bartın Milletvekili ve 1. sıra milletvekili adayı Yılmaz Tunç, Bartın Seramik Fabrikasını ziyaret etti. Ziyaretinde fabrika sahibi Gürkan Aldatmaz ile görüşen Tunç, fabrikanın üretim bölümlerini gezerek çalışanlara hayırlı işler diledi. Yılmaz Tunç işçilerle yaptığı konuşmada 12 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çekerek, &8220;İstikrar sürsün, fabrikalar açılsın&8221; dedi. Yeni fabrikaların yeni istihdam alanı demek olduğunu belirten Tunç, önümüzdeki dönemde yapacakları çalışmalarla bu alanda büyük mesafeler alacaklarını söyledi.



Sigortalı sayısı 25 bine çıktı



Ak Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç&8217;a fabrika ziyareti sırasında Ak Parti İl Başkanı Yaşar Arslan, İl Genel Meclis Üyesi Recep Kantarcıoğlu ve bazı teşkilat mensupları eşlik etti. Ziyaretinde fabrika sahibi Gürkan Aldatmaz&8217;dan yapılan üretimle ilgili bilgiler alan Tunç, Ak Parti iktidarında her alanda olduğu gibi sanayi alanında da önemli ilerlemeler kaydedildiğini belirtti. Tunç, çıkarılan teşvik yasası ile Bartın&8217;da Organize Sanayi Bölgesi&8217;nin fabrikalarla dolduğunu, sigortalı sayısının 9 binden 25 bine çıkardıklarını ve Organize Sanayi Bölgesini genişlettiklerini ifade etti.



Esnaf ve sanayici destekleri sürecek



Tunç ayrıca Organize Sanayide genişletme çalışmalarına devam edeceklerini, sanayiciyi doğalgaza kavuşturacaklarını, KOSGEB ve diğer teşviklerle sanayiciyi ve esnafı desteklemeye devam edeceklerini söyledi. 12 Haziran seçimlerinin Türkiye ve Bartın için önemli olduğunu belirten Milletvekili Tunç, 2002 öncesi dönemde bırakın yeni fabrika açılmasının aksine mevcutlarının da kapandığını belirterek Ak Parti iktidarı ile sağlanan istikrar ortamında ise yeni fabrikaların açıldığını kaydetti. Tunç, 12 Haziran seçimlerinin istikrarın sürmesi ve yeni fabrikaların açılması için de çok önemli olduğunu söyledi.

Editör: Pusula Gazetesi