23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen temsili makam devir teslim törenleri kapsamında Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer&[#]8217;in koltuğuna Toki Yeni Mahalle İlköğretim Okulu 5. sınıf öğrencisi İlayda Karayıl oturdu.
Rektörlük makamında gerçekleştirilen törene Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, Milli Eğitim Müdür Yrd. Recep Demirtaş, Toki Yeni Mahalle İlköğretim Okulu Müdürü Özer Öner Yıldız, Müdür Yrd. Bülent Aydemir, Öğretmeni Sibel Yerli Özdemir ile öğrenciler İlayda Karayıl, Müfit Tamer Başak ve Nuray Çiçek katıldı. Konukları kapıda karşılayan Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer, Okul öğrencileri İlayda Karayıl, Müfit Tamer Başak ve Nuray Çiçek&[#]8217;i öperek bayramlarını kutladı.
Öğrencilerden İlayda Karayıl, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Rektörlük makamını temsil etti. Günün anlamına uygun olarak kısa bir süreliğine rektörlük görevini üstlenen 5. sınıf öğrencisi Karayıl, Rektörlük makamında oturmaktan büyük bir mutluluk ve onur duyduğunu belirterek, &[#]8221;Üniversitemiz tanıtım günlerine katılmasın&[#]8221; dedi.
Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özer, öğrencilere çeşitli hediyeler vererek başarılar diledi.
Editör: Pusula Gazetesi