Makama gelen Temsili Belediye Başkanı Nesrin Ergün, Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve Belediye Başkan Yardımcıları Turan Çınar, Cevat Aydın, Etem Özdemir ve Atike Önder&[#]8217;den çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. Temsili Başkan Ergün, basın mensuplarına da ayrıntılı açıklamalarda bulundu.
SOSYAL VE KÜLTÜREL ÇALIŞMALARIMIZ DİKKAT ÇEKİYOR
Ergün açıklamasında, Karadeniz Ereğli Belediyesi&[#]8217;nin sosyal ve kültürel alanda, özellikle son zamanlarda yoğunlaşan etkinlikleriyle çocukların dikkatini çektiğini kaydederek; tiyatro etkinliği, Cumhuriyet Halk Evi&[#]8217;nin açılması, bu alanda çocukların oynayabileceği çevrenin yaratılması, iller arasında yapılan spor karşılaşmalarında ilimizi temsil eden Karadeniz Ereğli okul takımlarına otobüs tahsis edilmesi gibi çalışmaların halk tarafından da beğeni topladığını söyledi. Ergün; &[#]8220;Köylerde çocuk parklarının kurulması gibi projeler, Karadeniz Ereğli çocuklarını çok mutlu etmiştir. Bu projeleri meydana getirenlere ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum&[#]8221; dedi.
AĞIRLIĞI OKULLARIMIZA VERECEĞİZ
Temsili Belediye Başkanı Nesrin Ergün yaptığı konuşmada ayrıca şu görüşlere de yer verdi: &[#]8220;Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı olarak bundan sonraki çalışmalarımızda ağırlığı geleceğin teminatı çocuklarımızın eğitim gördüğü okullarımıza vereceğiz. Okullarımızın çevre düzenlemelerini yaparak yeni spor ve oyun alanları yapacağız. Kırsal kesimlerdeki okullarımızın da kent merkezindeki okulların seviyesine gelmesi için belediye olarak çaba sarf edeceğiz.&[#]8221;
Editör: Pusula Gazetesi