Bölgesel Amatör Lig´de sezonu 4. sırada tamamlayan Zonguldakspor´da Antrenör Resul Kumaş ekibiyle birlikte istifa ettiğini açıkladı.


Ligin 14. haftasında 4-2´lik Geredespor yenilgisiyle Uğur Terzi´nin görevden ayrılmasının ardından bayrağı devralan Resul Kumaş, hafta sonu oynayacak olan Baraj maçı öncesi istifa ettiğini açıkladı.


Kumaş´la beraber teknik ekipte yer alan Yardımcı Antrenörler Birol Yılmaz, Hasan Şenol ve Kaleci Antrenör Mustafa Baltutar görevlerinden ayrıldı.



Kumaş: Her işte bir hayır vardır

İstifasıyla ilgili açıklama yapan Kumaş, "İstifa etmemiz gerekiyordu bizde gördüğümüz lüzum üzerine görevimizden ayrıldık. Her işte bir hayır vardır, bu işte de hayır olur. Görevde olduğumuz süre içerisinde elimizden geleni yapmaya çalıştık. Kimseyi suçlamadan karalamadan görevimizden ayrılıyoruz" dedi.



Kumaş yönetiminde 17 puan

Ligin 15. haftasında göreve gelen Antrenör Resul Kumaş yönetimindeki Zonguldakspor, 5 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyet aldı. Kumaş yönetiminde 17 puan toplayan Kırmızı-Lacivertliler ligin son haftasına kadar Şampiyonluğu kovaladı.



Baraj maçının hazırlığı sürüyor

Hafta sonu Süper Amatör Lig Play-Off birincisi D.M. Dilaverspor´la, Bölgesel Amatör Lig´de yer alabilmek için baraj maçı yapacak olan Kırmızı-Lacivertliler çalışmalarını Fener Sahası´nda sürdürdü. Çalışma öncesi oyuncularıyla kısa bir görüşme yapan Kumaş ve ekibi, öğrencileriyle vedalaştı.

Editör: Pusula Gazetesi