Zonguldak Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Salonu&[#]8217;nda Zonguldak İl Müftülüğü tarafından bayanlara yönelik &[#]8220;Hz. Peygamber ve Merhamet Eğitimi&[#]8221; konulu konferans gerçekleştirildi.
Konferansa, Zonguldak İl Müftüsü Selami Emen, AK Parti Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş&[#]8217;ın eşi Meral Bektaş, AK Parti Kilimli Belediye Başkanı Seçkin Özdemir&[#]8217;in eşi Eda Özdemir ve bayanlar katıldı.
Konferansta, saygı duruşu ve İstiklal Marşı&[#]8217;nın okunmasının ardından konuşma yapan Zonguldak İl Müftüsü Selami Emen, &[#]8220;Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Türkiye&[#]8217;nin her tarafında Peygamberimizi anma ve anlama programları yapılmaktadır. Bugün burada çok güzel bir program olacağına inanıyorum. Hepimizin merhamete ihtiyacı var. Ben merhameti sizlerin yüzünde görüyorum. Bugün burada merhametle ilgili konferansımız olacaktır. Programımıza katılan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum&[#]8221; diye konuştu.
Daha sonra, Gülcan Yılmaz tarafından Kur&[#]8217;an-ı Kerim okundu ve ilahi gurubu tarafından ilahiler okundu. Konferansta daha sonra slayt gösterisi ve gül dağıtımı gerçekleştirildi.
Ardından, Ankara Çankaya İlçe Müftülüğü Vaizesi Sedide Akbulut tarafından katılanlara &[#]8220;Hz. Peygamber ve Merhamet Eğitimi&[#]8221; konulu konferans verildi.
Editör: Pusula Gazetesi