Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Bayar 2010 yılında Gelir Vergisi ve Gayrimenkul Sermaye İradı beyannamesinde sıralamaya giren ilk 5 rekortmeni açıkladı.


2010 yılı Gelirler Vergisinde Uzunmehmet Vergi Dairesi kayıtlı olan Recep Ketenci ve 2010 yılı Gayrimenkul Sermaye İradı&[#]8217;n da ise Uzunmehmet Vergi Dairesi&[#]8217;ne kayıtlı olan Hasan Keleş&[#]8217;de birinci oldular.


Gelir Vergisi&[#]8217;nde sıralama Recep Ketenci, Celal Ulupınar, Şenol Köktürk, Rüştü İlkay Turhan, ve Ercüment Yorulmazer şeklinde sıralandı. Gayrimenkul vergi rekortmenlerinde ise sıralama Hasan Keleş, Sezai Çanakçı, Hakan Çanakçı, Nuri Keleş, Ayşen Orhan olarak gerçekleşti.


Katkılarından dolayı ilk 5&[#]8217;e giren mükelleflere teşekkür eden Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin; &[#]8220;Sıralamaya giren bu mükelleflerimize devletlerine olan katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Bunun yanında dereceye giremeyen bütün mükelleflerimize de ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Kendilerine bol kazançlar diliyoruz. Gelecek yıllarda daha çok vergi ödemeleri dileğiyle hepsine başarılar diliyoruz&[#]8221; dedi.


Editör: Pusula Gazetesi