CHP Çaycuma İlçe Başkanı Şeref Köktürk hafta sonu gerçekleştirilen bölge eğitim toplantısının verimli geçtiğini söyleyerek; &[#]8220;Örgütlerimiz genel seçimlerde üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getireceklerdir&[#]8221;dedi. Eğitim toplantısına katılımın yüksek olduğunu belirten Köktürk; &[#]8220; Zonguldak- Bartın- Karabük- Kastamonu- Bolu illeri parti içi eğitim toplantısı Çaycuma&[#]8217;da gerçekleştirildi. İl, ilçe, belde, kadın kolları ve gençlik kolları başkan ve yönetim kurulu üyeleri, belediye başkanları, belediye meclisi üyeleri ve il genel meclisi üyelerinin hazır bulunduğu toplantı Cumhuriyet Halk Partisi ve katılımcılar açısından oldukça verimli olmuştur.


Sayın Serdar Erkan ve Emre Çakır tarafından; iletişim- propaganda ve sandık eğitimi katılımcılara detaylı bir şekilde anlatıldı, katılımcı il ve ilçe sorumluları bu çalışmayı kendi il, ilçe, belde, köy ve mahallelerinde sandık başı görevini yapacak olan arkadaşlara eğitim şeklinde yansıtacaklardır. Cumhuriyet Halk Partisi Örgütleri,12 Haziran 2011 genel seçiminde iktidar olabilmek için üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getirecektir. Dokuz yıldır; emekliye, esnafa, çiftçiye, öğrenciye, işçiye halkın her kesimine yoksulluk sunan AKP iktidarı, 12 Haziran seçimlerinden sonra tarihin tozlu sayfalarında hatırlanmak istenmeyen bir dönem olarak yerini alacaktır.


Türkiye ve Zonguldak açısından AKP iktidarında kaybedilen dokuz yıl, CHP iktidarında en kısa zamanda telafi edilmeye çalışılacak, Genel Başkanımız Kemal Kılıcdaroğlu önderliğinde (1923 ruhuyla) ülkenin ve bölgenin üretim hamlesi gerçekleştirilecektir. Bu inanç doğrultusunda çalışmalarımız tüm özveri ile örgütlerimizin ve üyelerimizin gayreti ile sürdürülecek, uzun yıllar sonra Türkiye; Cumhuriyet Halk Partisi&[#]8217;nin iktidarı ile intihar edenlerin değil, mutlu ve geleceğe umutla bakan bireylerin ülkesi olacaktır&[#]8221;dedi.

Editör: Pusula Gazetesi