CHP Zonguldak Milletvekili adayı olduğu belirtilen Mehmet Haberal´ın kardeşi Osman Haberal ve oğlu Volkan Haberal, CHP Zonguldak İl Başkanı Tümer Peker´i ziyaret etti.
Mehmet Haberal´in kardeşi Osman Haberal ve oğlu Volkan Haberal, CHP İl binasına gelerek CHP Zonguldak İl Başkanı Tümer Peker ve yöneticileri ziyaret etti.
Mehmet Haberal´in kardeşi Osman Haberal, gazetecilerin sorularını cevaplandırmak istemeyip ziyaret amaçlı geldiğini ve akşam saat 5´ten sonra listeler kesinleşince gazetecilerin her türlü soruyu sorabileceklerini söyleyerek, "Bundan sonra çok muhabbetimiz olacak" dedi.
Haberal´la ilgili bir açıklama yapan CHP Zonguldak İl Başkanı Tümer Peker de şöyle konuştu: "Aday adayı arkadaşlarımızla birlikte bu işi başaracağız. Sayın hocamız Haberal´ın gelmesi muhakkak suretle bize katkı verecektir. Çünkü, hocamızı dünya tanıyor. Sadece Türkiye ve Zonguldak değil. Zonguldak´ta dünya kadar aile bağları olan insanlar var. Hep birlikte CHP ve Zonguldak olarak tekrar söylüyorum, arkasında duruyoruz. CHP´yi birinci parti yapmaya azimliyiz."
Editör: Pusula Gazetesi