Ak Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, yeni göreve başlayan Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir&[#]8217;i ziyaret ederek başarılar diledi.


Vatandaşın ve bölgenin adına yapılan hizmetlere her zaman destek vereceklerini ifade eden Başkan Uçar, hizmetlerin siyasi kulvarlara taşınmamasını istedi.


Yerel yönetimlerle merkezi hükümetin uyum içerisinde çalışması gerektiğini vurgulayan Ak Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, konuşmasına şöyle devam etti:


&[#]8220;Zonguldak Belediyemize bu değişim ve dönüşümde almış olduğunuz görev çok önemlidir. Çok ağır bir görevdir. Zonguldak çok sorunu ve problemi olan şehirlerden bir tanesidir. Bu sorunları yerel yönetimler ve merkezi hükümet birlik içerisinde bunu çözebilir. Daha önceki belediye başkanımızı ziyaretimizde biz iktidar partisi olarak daha önce de duygularımızı paylaştık. Her türlü talebi, projeyi tartışmaya ve destek olmaya hazır olduğumuzu ifade ettik. Zonguldak&[#]8217;ta hizmet ve proje üretmek zor ama sizin bunu başaracağınıza inanıyoruz. Bu değişim ve dönüşümde Zonguldak&[#]8217;a heyecan getireceğinizi düşünüyorum. Sizi 3 yıllık süreç içerisinde projeleri hayata geçirme noktasında yanınızda olduğumuzu ifade ediyorum.
Yerel yöneticilerin ideolojisi ve düşüncesi ne olursa olsun netice itibariyle bu şehirde yaşıyoruz ve bu şehrin nimetlerinden yararlanıyoruz. Onun için seçilmiş insanlarımızın yapacağı çalışmalara hangi düşüncede olursa olsun sahip çıkmamız ve yardımcı olmamız lazım. Yeter ki iyi niyetli hizmetler yapılmaya çalışılsın ve yapılan bir takım hizmetleri ideolojik ve siyasi kulvara taşımasınlar. Vatandaşın ve bölgenin adına yapılan hizmetlere her zaman destek vereceğimizi ifade ediyoruz. Yerel yönetimlerle merkezi hükümetin uyum içerisinde olması çok önemli. Şehrin coğrafi yapısı ortada, hizmet üretmek çok zor, maliyetli. Diğer şehirlerde yaptığınız hizmetin bedeli 1 lira ise burada 10 lira. O yüzden ayrımcılık gibi bir durum ortaya çıkıyor.&[#]8221;

3 YILIMI ÇOK İYİ DEĞERLENDİRECEĞİM
Ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ifade eden Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ise: &[#]8220;Zonguldak hepimizin. Bizim kardeşliğimiz, arkadaşlığımız ve dostluğumuz hiçbir zaman yadsınamaz. Zonguldak&[#]8217;ta yaşamaktan son derece onur duyuyorum. İyi ki burada doğmuşum, iyi ki burada yaşıyorum. Buradaki arkadaşlığı, dostluğu ve paylaşımcılığı başka illerde asla göremiyorsunuz. Ben birçok şehir gezdim, göremedim. Biz burada bunları fiilen yaşayan insanlarız. Bu anlamda Zonguldak&[#]8217;a hizmet gerçekten mükemmel bir şey. Coğrafi konum ve alt yapı olarak Zonguldak zor bir şehirdir. İnşallah bunları daha düzgün bir hale getirerek, daha düzgün bir hizmet anlayışı ile yapacağıma inanıyorum. En elzem en ihtiyaç olan yerden başlayarak en sıkıntısız noktaya doğru hizmeti getirmek durumundayız. Bu desteği de aldım. İlk önce benim işim olsun diye düşünülmemelidir. Çok aceleci bir milletiz. Bu anlamda herkesin sorunlarına belediye olarak cevap vereceğiz. 3 yılımızı çok iyi bir şekilde değerlendireceğim. Zonguldak&[#]8217;ta yaşayan insanlar olarak ayrı düşüncede olabiliriz ama hizmet noktasından aynı şeyleri düşündüğümüzü biliyorum. Bu konuda sizlerinde desteği bizim için çok önemlidir. İnşallah seçimlerden sonrasında ortaya çıkan tabloda hükümetin desteğini alarak beraber kararlarla alacağımızı düşünüyorum. Ben ziyaretinizden ötürü hepinize çok teşekkür ediyorum&[#]8221; dedi
Editör: Pusula Gazetesi