Zonguldak´ın Alaplı ilçesinde &[#]8220;Bu Benim Eserim&[#]8221; adlı proje yarışmasında &[#]8220;Endüstriyel Bir Atık Olan Cürufun Zirai Amaçlı Kullanımı Fasulye Örneği&[#]8221; adını taşıyan projeyle Ankara bölge serisine kalmaya hak kazanan Ahmet Zeki Atalay İlköğretim okulunda proje sunumu yapıldı.
Alaplı Ahmet Zeki Atalay İlköğretim Okulu Müdürü Nusret Akdeniz, Mili Eğitim Bakanlığı Eğitimi Araştırma ve Geliştirme Daire Başkanlığı tarafından her yıl düzenlenen "Bu Benim Eserim" adlı proje yarışmasında, okul öğrencilerinin &[#]8220;Endüstriyel Bir Atık Olan Cürufun Zirai Amaçlı Kullanımı Fasulye Örneği&[#]8221; adını taşıyan proje çalışması ile bölge bilim kurulu onayını alarak Ankara´da yapılacak olan Bölge Sergisine kalmaya hak kazandığını söyledi. Proje ile ilgili olarak öğrencilere sunum gerçekleştirdiklerini belirten Akdeniz, &[#]8220;Öğrencilerimize başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Okulumuzun proje danışmanı Habibe Bahadır tarafından projemizin sunumunu gerçekleştirdik. Ben bu anlamda öğrencimiz Dıla Bilgen ve proje danışmanı Habibe Bahadır teşekkür ediyorum&[#]8221; dedi.
Proje sunumuna Alaplı iİlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Taşıran, Milli Eğitim Şube Müdürü Salih Dirican, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Editör: Pusula Gazetesi