CHP Bartın Milletvekili Yalçınkaya, Kozcağız beldesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Milletvekili Yalçınkaya&8217;ya ziyaretinde CHP İl Başkanı Selim Karakaş, CHP Kozcağız Belde Başkanı Ali Dönmez ve bazı teşkilat mensupları eşlik etti. Ziyaretinde esnaflarla sohbet ederek sorunları dinleyen Milletvekili Yalçınkaya konuşmasında, insanların korkutularak oy toplandığını belirterek, 12 Haziran genel seçimlerinin Türkiye ve Bartın için son şans olduğunu ifade etti. Milletvekili Yalçınkaya; &8220;12 Haziran halkın kader günü ve ülkenin dönüm noktasıdır. Vatandaşımız bize bu seçimde bir fırsat versin. Bu fırsatı en iyi şekilde nasıl değerlendireceğimizi herkes görsün. Ülkemizin sorunlarını çözmek istiyoruz&8221; dedi.


Vatandaş artık konuşturulmuyor


Ziyaretlerinde esnafların sorularını da yanıtlayan Milletvekili Yalçınkaya, gerçekleştirilen tutuklamalarla ilgili yaptığı değerlendirmede; &8220;Vatandaş artık konuşturulmuyor, konuşanlar da içeri alınıyor. Özgürlük diye bir kavram artık kalmadı. Herkes baskı altına alınıyor, herkes susturuluyor. Yakında bizleri de tutuklarlarsa şaşırmayın&8221; diye konuştu. CHP İktidarı döneminde gerçekleştirilecek olan projelerden de bahseden Milletvekili Yalçınkaya emekliler için intibak yasasının çıkarılacağının sözünü vererek &8220;Bartın emekli şehri fakat kimse benim emeklim ne halde, neyle geçiniyor diye düşünmüyor. Bizler bunun sözünü veriyoruz iktidar olduğumuzda intibak yasasını da çıkaracağız. Emeklilerimizi insan onuruna yakışır bir şekilde yaşatacağız&8221; şeklinde konuştu.


Emekliler eşit muamele görecek


Emeklilerin eşit muamele göreceklerini kaydeden Milletvekili Yalçınkaya; &8220;Emeklilerimize milli gelirden kendilerine düşen payları da vereceğiz. Emekli ve herkes hak ettiği maaşı alacak. Ayrıca bu iktidar döneminde milyonluk yatı olanlara mazot 2 TL&8217;den satılırken çiftçiye, vatandaşa ise 3TL&8217;den satılıyor. Biz iktidar olduğumuzda bunların hepsine çözüm getireceğiz. Herkes insanca ve eşit bir şekilde yaşayacak&8221; ifadelerini kullandı. Kozcağız&8217;ın ilçe olması için soru önergesi vererek kendi partisi olarak çalışmalar yaptığını da belirten CHP Milletvekili Yalçınkaya &8220;Ben kendi partim olarak çalışmamı yapıyorum. Ama iktidarın da elini taşın altına koyması gerekiyor&8221; dedi.


İlgiyle karşılandı


Milletvekili Yalçınkaya beldeyi ziyaretinde ilgiyle karşılandı. Yalçınkaya pazaryerinde esnaflarla dertleşirken kahvehanelerde de vatandaşlarla sohbet toplantısı yaptı. Sohbet toplantısında mecliste yaptığı çalışmaları anlatan CHP Milletvekili Rıza Yalçınkaya esnafların ve vatandaşların istek ve taleplerini de dinledi. Yalçınkaya kendisine iletilen sorunların çözülmesi konusunda gerekli girişimleri yapacağını ifade etti. Milletvekili Yalçınkaya&8217;nın Kozcağız beldesini ziyaretinden objektiflere samimi görüntüler yansıdı.

Editör: Pusula Gazetesi