Ak Parti Zonguldak Milletvekili aday adayı Ahmet Çolakoğlu Genel Merkezleri tarafından gerçekleştirilen mülakatı değerlendirdi.


Mülakatın AK Parti Teşkilatı&[#]8217;nın ne kadar titiz ve seçici olduğunun göstergesi olduğunu belirten Çolakoğlu &[#]8220;Mülakatta tüm aday adayları Genel Merkezde kendileri hakkında bilgiler alındı. Bizlerde mülakata dâhil olduk. Ve Mülakatta şunu gördük ki sadece mülakat değil temayül yoklaması, kamuoyu yoklaması, anket sonuçları bunların hepsinin etkili olacak. Mülakatta bunların bir parçasıydı. Çok güzel samimi bir ortamda mülakatı geçirdim. Adalet Bakanımız, ARGE Başkanımız ve komisyondaki diğer milletvekillerimiz ile bölgemiz hakkında, Zonguldak hakkında bilgileri paylaştık. Bununla beraber bundan sonraki sürecin nasıl işlemesi gerektiği konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Çaycuma&[#]8217;nın bulunduğu konum itibariyle eğilimini ve şu anda halkın ne yönde eğilimi olduğu konusunda bilgi alışverişinde bulunduk. 2002 ve 2007 genel seçimlerinde bölgemizden milletvekili olup olmadığı konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Sayın bakanımız Zonguldak&[#]8217;ın bu konudaki genel eğilimleri ne durumda olduğu konusunda bilgi edindi. Sonuç itibariyle çok güzel bir mülakat geçirdik. Sonuç itibariyle zaman içerisinde 11 Nisan&[#]8217;a kadar temayüllerin ve mülakatların değerlendirilip nihai sonuca ulaşacağını ilettiler&[#]8221; diye konuştu.


AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Ahmet Çolakoğlu, hafta sonu genel merkezde yapılan mülakatı değerlendirdi. Mülakatın AK Parti Teşkilatı&[#]8217;nın ne kadar titiz ve seçici olduğunun göstergesi olduğunu belirten Çolakoğlu; &[#]8220;Mülakatta genel merkezimiz tarafından tüm aday adayları hakkında bilgi alındı. Adaylık sürecince mülakatın yanında temayül ve kamuoyu yoklamasının da etkili olduğunu gördük.


Adalet Bakanımız, Ar-Ge başkanımız ve bazı milletvekillerimiz ile bölgemizle ilgili bilgileri paylaştık. Partimizin bölgemizdeki potansiyeli ve halkımızın ne yönde eğilimli olduğu konusunda görüş alışverişinde bulunduk. 2002 ve 2007 yıllarında bölgemizden milletvekili aday adayı bulunup bulunmadığını konusunda sorular aldık.


Sonuç olarak çok güzel bir temayül yoklaması ve mülakat geçirdik. 11 Nisan&[#]8217;a kadar bu aşamaların değerlendirilip bizlere iletileceğini söylediler&[#]8221;diye konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi