Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) milletvekili Aday Adayı Harun Akın ve beraberindekiler, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir&[#]8217;i makamında ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler.


Belediye Başkanlığı seçimin CHP&[#]8217;ye yakışır bir seçim olduğunu söyleyen Harun Akın, CHP&[#]8217;li Belediye Meclis üyelerinin seçimde son noktayı koyduklarını söyledi.


Belediye Başkanlığı görevinin zor bir görev olduğunu ifade eden Akın: &[#]8220;Kendisine öncelikle şahsına ve ailesine görev süresince sağlık, başarılar diliyoruz. Partimize ve Zonguldak&[#]8217;ımıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Belediye Başkanlığı hakikaten siyasetin iç dünyasından baktığınız zaman bana göre milletvekilliği kadar önemli, milletvekilliğinden daha çok zor, daha anlamlı bir görevdir. Ortaya eserler çıkartıyorsunuz, projeler üretiyorsunuz ve halkımızda o proje ve hizmetlerden yararlanıyor. OP yüzden ben Belediye Başkanlığını çok önemsiyorum.


Türkiye çapından bakıldığında belediyelerimiz çok zor bir süreçten geçiyor. Ama ben bu görevin altından kalkacağınıza inanıyorum. Bundan sonra ki dönemde yanınızda olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Görevinizde başarılar diliyorum.


Belediye Meclisi arkadaşlarıma da bir şey söylemek istiyorum. Geçen hafta yaşanan seçimde müthiş bir performans göstermişlerdir bana göre. CHP&[#]8217;li Belediye Meclis üyeleri CHP&[#]8217;ye yakışır bir şekilde davranmışlardır ve heyecan her yerde olur ama Zonguldak&[#]8217;ta biraz fazla oldu. O yüzden Belediye Meclis üyelerimiz son noktayı koydular. Onları da ayrıca sayın başkanın nezdinde tebrik ediyorum. CHP&[#]8217;li bir Belediye Başkanı Zonguldak&[#]8217;ta bundan sonra ki hizmetlere, çalışmalara devam edecektir&[#]8221; dedi.


AKDEMİR: ZONGULDAK HEPİMİZİN


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ise: &[#]8220;Ziyaretiniz beni çok mutlu etti. Önemli olan zoru başarmaktır. İşi herkes yapıyor, önemli olan zoru başarmaktır. Zoru başardığımız zaman insanlar daha mutlu oluyorlar.


Özellikle ben eğitimci kökenden geldiğim için arkadaşlarımızla aramızda sevgi, saygı var. Partimizin genel ilkelerinden biri de aramızda ki sevgi, saygıdır. Arkadaşlarımız seçim esnasında beni uygun gördüler. Onlara teşekkür ediyorum. Onları mahcup etmemek adına, onlarla birlikte çalışmalarımı yürüteceğim. Çünkü Zonguldak hepimizin&[#]8221; şeklinde konuştu.


Editör: Pusula Gazetesi